Opstiller

 Published 23. juni 2020
Application deadline : As soon as possible

Industritekniker/opstiller til aftenhold

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en medarbejder til at arbejde i bearbejdningen på vores fabrik Mørupvej 9.

Er du industritekniker med opstillererfaring i bearbejdning indenfor metalindustrien og har du lyst til at arbejde ved Jydsk Aluminium Industri, så leder vi efter dig. Det er afgørende for at komme i betragtning til jobbet at du har flere års erfaring med opstillinger. Vi ser derudover gerne at du kan bevare overblikket og at du er i stand til at arbejde selvstændigt.

Jobbet består i opstilling, klargøring og operatørbetjening af hovedsagligt Mazak Integrex maskiner.

Du vil blive oplært i den første tid, det er dog et krav, at har erfaring med opstillinger på bearbejdningsmaskiner i jern og metal industrien og måske derudover også har taget en række CNC kurser eller er uddannet industritekniker.

Vi tilbyder gode kollegaer, gode arbejdsforhold og en spændende arbejdsplads.

Arbejdstiden på aftenholdet er mandag til torsdag 13.25-23.00

Ansættelsestidspunkt er hurtigst muligt, vi venter gerne på den rigtige medarbejder

Ansøgning skal sendes via elektronisk link, vi behandler ikke ansøgninger fremsendt på mail

https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/xu3xce/opstiller

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til

Produktionsleder Michael Haahr på tlf.: 4035 9193

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 200 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere.

Tell a friendDetails

ApplicantTracker

Sign up and receive notice on openings matching your preferences as soon as they become available

If you do not find an opening, we suggest that you sign up for our ApplicantTracker. By doing so you will automatically receive openings fitting your preferences as soon as they become available.