printshare

Sales Support

KMC Amba Publiceret 14. marts 2023
Ansøgningsfrist 10. april 2023

Har du erfaring med Sales Support fra en international virksomhed, og er du administrativt stærk med kommerciel forståelse?  Er du proaktiv, god til at skabe relationer og vant til at have mange opgaver på samme tid? Så er du måske vores nye Sales Support.

KMC er en markedsledende leverandør af kartoffelbaserede ingredienser til kunder i den globale fødevareindustri i mere end 80 lande. Løsningerne og produkterne er designet til at matche kundernes produkter og spiller en vigtig rolle i en bred vifte af applikationer indenfor bageri, konfekture, mejeri mm.

Lige nu søger vi en Sales Support til at supportere vores kommercielle sælgere og servicere vores kunder i hele verden. Du vil få reference til vores Team Leader i Sales Support og blive en del af et team med 7 kollegaer, som alle arbejder professionelt og serviceminded, og som sætter stor pris på fællesskab og godt humør.

 

"Jeg er vildt stolt af at arbejde i en virksomhed, som er på en plantebaseret og bæredygtig vækstrejse, og hvor man er en del af noget større. Vi er et hold og løfter i flok." - Freddie, Sales

 

DINE ARBEJDSOPGAVER

Som Sales Support får du til opgave, i tæt samarbejde med de markedsansvarlige, at servicere KMC’s kunder. Dette indebærer bl.a. løbende kommunikation med kunder, ordremodtagelse, assistance med forecasts, håndtering af diverse certifikater og dokumenter m.v. samt modtagelse af reklamationer/afvigelser.

Dine opgaver vil også være at, sikre at ISO-standarder overholdes, at salget varetages i overensstemmelse med vores kreditpolitik og at Navision løbende er opdateret.

Du vil blive introduceret til salgsprocesserne for de enkelte markeder, så du er klædt godt på til opgaven, og du vil få en bred kontaktflade både internationalt og internt i KMC.

DIN BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, men vi ser gerne, at du har en relevant uddannelse eksempelvis en Merkonom, handelsøkonom eller lignende. Dine erfaringer er vigtige for os, og vi forestiller os, at du har oparbejdet god erfaring fra enten en salgs- eller shippingafdeling i en international virksomhed - gerne inden for fødevareindustrien, sidstnævnte er dog ikke et krav.

Vi forestiller os, at du er administrativt stærk, har flair og interesse for international handel samt kommerciel forståelse. Det er afgørende, at du trives med at have mange opgaver i gang samtidig, kan forholde dig kritisk til tingene samtidig med, at du tør udfordre status quo.

Herudover er det vigtigt, at du

  • har et godt overblik
  • arbejder systematisk og selvstændigt, men samtidig er en teamplayer
  • er proaktiv og ser muligheder for optimeringer i det daglige arbejde
  • er god til at skabe og vedligeholde relationer
  • er løsningsorienteret, serviceminded og effektiv
  • er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken og har kendskab til Navision.

Sidst men ikke mindst er KMC en international virksomhed, så stillingen forudsætter, at du mestrer dansk og engelsk på forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt.

VI TILBYDER DIG:

Du tilbydes et job i en velkonsolideret international virksomhed med stolte traditioner, hvor der lægges vægt på ansvarlighed, ordentlighed og ærlighed i samarbejdet. Du bliver en del af et hold, hvor vi understøtter hinanden og prioriterer et godt sammenhold og kollegaskab.

Hos KMC har vi gode arbejdsforhold, en aktiv personaleforening og en rigtig god kantineordning, og du får naturligvis løn efter dine kvalifikationer.

 

FAKTA OM JOBBET:

Arbejdssted: Herningvej 60, 7330 Brande

Afdeling: Sales Support

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: 10. april 2023

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Team Leader i Sales Support Lone Toustrup Nielsen på telefon 22 91 04 49.

ANSØGNING

KLIK på knappen herunder og send os dit motiverede cv inden den 10. april 2023.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tip en venAndre stillinger