Business Controller

Finance, KMC Amba

Vil du med på en spændende rejse som tager afsæt i en ambitiøs vækststrategi? Har du et proaktivt og digitalt mindset, og ønsker du at udvikling dig som Business Controller? Så er det her job hos KMC måske lige noget for dig.

KMC udvikler, producerer og sælger kartoffelbaserede ingredienser til hovedsageligt fødevareindustrien over hele verden. Hos os bliver du en del af en unik international virksomhed, og du får muligheden for at være med på en stærk rejse, som tager afsæt i en ambitiøs vækststrategi. Du får en bred kontaktflade i hele virksomheden, hvor du får ansvar for at sikre de nødvendige ressourcer, processer, digital udvikling og rådgivning.

DINE ARBEJDSOPGAVER

I denne nyoprettede stilling med reference til vores Finance Director, får du en vigtig rolle som finansiel sparringspartner for hele virksomheden, hvor du vil blive involveret i diverse investeringer, projekter og businesscases. 

Jobbet indebærer bl.a.: 

  • Projektarbejde og involvering som sparringspartner i "huset"
  • Investeringsopfølgning og businesscases
  • Opgaver om budget, forecast og rapporteringsprocessen, herunder implementering af nye værktøjer 
  • KPI og nøgletal
  • Arbejde med Business Intelligence (PowerBi)
  • Optimering af processer og interne kontroller
  • Ad hoc assistance for økonomiledelsen

Desuden kommer du til at indgå i controllerteamet og deltage i opgaver om vedligeholdelse af masterdata, cost controlling og efterkalkulationer. 

DIN BAGGRUND OG KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Du kan enten være nyuddannet med den rette uddannelse og mindset, eller du kan have et par års erfaring fra lignende stilling. Det vigtigste for os er, at du har et proaktivt mindset, tager ejerskab for dit arbejde, brænder for det og ønsker at lære og vokse inden for dit felt.

Det har betydning for os, at du har en god procesorienteret tankegang samt en god forståelse for digitalisering, herunder et naturligt fokus på nye værktøjer så som AI og business intelligence og brugen heraf i en økonomisk- og forretningsmæssig sammenhæng. 

Herudover ser vi gerne, at du er:

  • analytisk, struktureret og løsningsorienteret
  • god til at samarbejde og har en positiv tilgang til omverdenen
  • er typen, der stræber efter at lære nyt og udvikle dig selv.

Som Business Controller i KMC arbejder du selvstændigt, er synlig i organisationen samtidig med at du bidrager til den fælles opgaveløsning i økonomiafdelingen.

VI TILBYDER DIG

Du tilbydes et job i en velkonsolideret international virksomhed med stolte traditioner, hvor der lægges vægt på ansvarlighed, ordentlighed og ærlighed i samarbejdet. Du bliver en del af et hold, hvor vi understøtter hinanden og prioriterer et godt sammenhold og kollegaskab. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Finance Director Niels Langkjær på telefon 8844 3979.

ANSØGNING

KLIK på knappen herunder og send os dit motiverede cv hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende, så send os gerne dit CV allerede i dag. 

Du skal være indstillet på, at vi kortlægger din personprofil i løbet af ansættelsesprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret10. november 2023

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktFinance Director Niels Langkjær88443979

Arbejdsstedets adresseHerningvej 60, 7330 Brande, DanmarkÅbn i Google Maps