Pladesmed

Publiceret 4. januar 2019 06:27:41

Ford, Aarhus Vest

 

Pladesmed til Ford, Aarhus Vest| Via Biler

Via Biler er autoriseret forhandler af Ford, Toyota samt Renault og Dacia og har mere end 425 medarbejdere fordelt over bilhuse i Jylland og i København. Til vores flotte bilhus i Aarhus Vest søger vi en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på. Arbejdsopgaver spænder vidt og du bliver en del af et dynamisk og moderne bilhus, hvor kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø vægtes højt.

 

Vi leder efter en pladesmed, som har følgende kvaliteter:

  • Du er uddannet pladesmed eller karosseritekniker
  • Har du kendskab til Ford er det en fordel, men ikke et krav
  • Du er engageret og serviceminded og lysten til hele tiden at dygtiggøre dig
  • Du er selvkørende og pligtopfyldende og har et højt kvalitetsniveau

 

Hvad tilbyder Via Biler:

Via Biler tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd. Hos Via Biler tror vi nemlig på langvarige forhold - hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 12 bilhuse i København og Østjylland.

 

Hos Via Biler vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, Umage, Glæde og Hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

 

 

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 25. januar 2019 og du søger om stillingen her

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til Pladeværkfører Michael Bisgaard Bager på mail miba@viabiler.dk eller på telefon 86754620.

 

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Via Biler A/S

Pladesmed – Ansøg

Indtast navn og e-mail adresse og tryk Fortsæt

eller Annuller