Dynamisk driftsleder med passion og blik for planteavl søges til Skjoldborg ved Herning.

Herning Publiceret 10. oktober 2019

Har du interesse og blik for planteavl, vil lære at planlægge og koordinere, samt værdsætter du moderne teknologi, dygtige kollegaer og dygtige samarbejdspartnere? Så er det dig, vi søger til jobbet som driftsleder for planteavlen hos Skjoldborg.  

Om jobbet Som driftsleder for planteavl er du ansvarlig for den daglige drift. Du vil tilrettelægge alle arbejdsopgaver relateret til markarbejdet, og i højsæson have ansvaret afløsere.

Du får en spændende, selvstændig og varieret arbejdsdag med mulighed for stor egen indflydelse, da Ejeren har mange udadvendte aktiviteter. Du vil have den direkte kontakt til eksterne samarbejdspartnere og rådgivere, samt være den der har fingere på pulsen og er med i marken. Du vil være med til at sikre udførelse af udendørsarealer og mindre bygnings vedligeholdelse.

Da noget materiel ejes i samarbejde med flere samarbejdspartnere, tager du teten og sikre koordinering og logistik samt service, reparation og vedligehold på den fælles maskinpark. Har du mekanisk flair, vil service og daglig vedligehold også være en del af dine opgaver.

Herudover vil du:

  • Have overblikket over opgaver og ressourcer

  • Være med i alle arbejdsprocesser omkring markarbejdet

  • Sikre den daglige kontakt med leverandører og aftagere

  • Udarbejde markplan og sprøjtejournal

Vi tilbyder

En stilling med mulighed for at være en del af driften, afprøve og udvikle ideer samt have tæt kontakt til eksterne samarbejdspartnere og rådgivere. Der er mulighed for personlig og faglig udvikling, træning og løbende sparring. Drømmer du om at blive selvstændig og har du lysten og interessen til at få indsigt økonomi og strategi, er det også mulighed herfor. Du kan forvente tydelige rammer og gensidig forventningsafstemning, en virksomhed med fokus på et godt arbejdsmiljø og et ungt dynamisk team. Der afholdes løbende tavlemøder for at sikre vidensdelingen på tværs.

Om dig

Er du nyuddannet eller har du flere års erfaring er ikke afgørende, blot du har en dansk jordbrugsfaglig uddannelse, med høj faglig viden, passion og blik for planteavl og moderne teknologi. Du behersker dansk i skrift og tale, da den daglige kommunikation foregår på dansk.

Som person:

  • Er du effektiv, har et stor drive og tager initiativ til at igangsætte opgaver

  • Er god til at planlægge, strukturere og afslutte arbejdsopgaver

  • Har du et godt overblik og kan lide at arbejde selvstændigt.

  • Har en systematisk, detalje- og resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver 

  • Ærlig, ansvarsbevidst og har gode kommunikative evner.

Du har lysten og interessen til at påtage dig ansvaret for planteavl og maskinparken, og er fleksibel med arbejdstiden i højsæson.

Om Skjoldborg

Skjoldborg er beliggende 3 km syd for Herning, og beskæftiger sig med svineproduktion og jorddrift. Gården drives af Sven Agergaard og dens smågrisestald fra 2015 fungerer som et fodertestcenter. I samarbejde med en nabo dyrkes fælles 600 HA med korn, raps og frøgræs, hvoraf 300 er egne jordarealer. Med moderne maskinpark og pløjefri dyrkning udføres alle arbejdsopgaver tilknyttes mark, med undtagelse af gyllekørsel. I vintermånederne udføres reparation og vedligehold af maskiner, samt dræning. Svineproduktion passes af 7 dygtige medarbejdere, hvor af vores alt-mulig-mand hjælper i marken i sæson, såvel som afløsere tilknyttet markarbejdet.Læs mere her: https://www.facebook.com/skjoldborg7400/

Søg stillingen

SAGRO rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket http://www.karriereilandbruget.dk/ . Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale.

Jobstart 1. januar 2020. Vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sven Agergaard på T 4082 4488.

Tip en venAndre stillinger