MindU-koordinator i København og Helsingør stift

headspace København, Foreningen Det Sociale NetværkPubliceret 30. maj 2023
Ansøgningsfrist 11. juni 2023

Sæt mental trivsel på dagsordnen sammen med os!

Bliv MindU-koordinator i Københavns og Helsingør Stift 

 

Det Sociale Netværk/headspace Danmark søger en selvstændig studerende til et studiejob som lokalkoordinator for mindU i København og Helsingør stift. mindU er et tilbud til præster, som ønsker at arbejde med mental trivsel blandt deres konfirmander.

 

Som lokalkoordinator har du kontakten til projektets frivillige, og du står for at afholde workshops om psykisk sårbarhed og mental trivsel som led i konfirmationsforberedelsen. Du får ansvaret for at rekruttere nye frivillige, samt fastholde og motivere de eksisterende frivillige. Frivilliggruppen består af unge i Unge På Vej, der har haft psykisk sårbarhed inde på livet, enten selv eller som pårørende, og som i et led af mindU - workshoppen deler deres egen personlige historie. Din primære arbejdsplads bliver det lokale headspace center i København, og du vil få et tæt samarbejde med headspace og blive ansat under den lokale centerchef. Du vil som udgangspunkt tage til Bornholm én gang om året, som hører under København Stift. 

 

Du kommer derfor til at arbejde med at:

 • Arrangere og koordinere, samt facilitere workshops i dine stifter.
 • Afholde frivilligmøder ca. en gang om måneden, samt have løbende kontakt med de frivillige
 • Etablere kontakt med præster i dine stifter for at udbrede kendskabet til mindU og headspace.
 • Deltage i træningsweekender for de frivillige i Unge På Vej 
 • Planlægge events og andre oplysningsarrangementer omkring unges mentale trivsel i samarbejde med headspace. 

 

Om dig:

 • Du er studerende og er klar på et spændende og udfordrende studiejob
 • Du arbejder selvstændigt og har masser af gå-på-mod
 • Du trives i at stå foran andre og holde oplæg og facilitere workshops
 • Du er i stand til at skabe en tillidsfuld kontakt til de frivillige og lede og motivere dem
 • Det er en stor fordel, hvis du har indblik i frivilligt arbejde, og hvis du har enten personlig eller faglig interesse i psykisk sårbarhed og mental trivsel
 • Din arbejdstid bliver omkring 10 til 12 timer om ugen. Det er en fordel at have kørekort. Lønnen er 150 kr. i timen.

 

Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Nadia Stephanie Kamber Aarø på telefon 25 97 76 77 eller via mail: na@detsocialenetvaerk.dk. Der er ansøgningsfrist den 11. juni 2023


 

Tip en venDetaljer

Samfundsvidenskabelig praktikant

Det Sociale Netværk, Foreningen Det Sociale NetværkPubliceret 11. maj 2023
Ansøgningsfrist 15. juni 2023

Har du sans for tal, og er du skarp til analyse? Så har vi brug for dig

 

Samfundsvidenskabelig praktikant med interesse for data og analyse søges til Det Sociale Netværk/headspace (37 t/u lønnet)

Er du på udkig efter en unik praktikmulighed, hvor du både kan prøve kræfter med kvalitative og kvantitative analyseopgaver? Kunne du tænke dig at stifte bekendtskab med NGO-arbejde og få erfaringer med udarbejdelsen og formidlingen af data på socialområdet? Så er det dig, vi søger i Det Sociale Netværk/headspace-sekretariatet. 

 

Vil du med på holdet?

 

I analyseteamet er vi med til at formidle de unges stemme, hvorfor det er helt centralt i vores arbejde at kvalitetssikre og udvikle vores dataindsamling, så de unge kan spejle sig i vores analyser og vi kan udtale os om aktuelle tendenser. Vi arbejder både med kvantitative og kvalitative metoder, hvorfor vi forventer, at du også er indstillet på at arbejde med opgaver inden for begge fagfelter.  

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte dataudtræk fra vores headspace-database i SurveyXact og bearbejdning af data i Excel og R. Vi bistår vores lokale headspace-centre med udarbejdelse af ledelsesinformation, årsrapporter og analyser, samtidig med at vi understøtter vores sekretariat og bestyrelse med oplæg og information. Derudover vil du indgå i vores faglige drøftelser om udviklingspotentialer i vores indsamlede data, nye rapporter og undersøgelser indenfor børn og unges mentale sundhed, formidling af data med videre (i form af PowerPoint, plancher m.m.).  

 

Du vil være en del af et team på tre medarbejdere og en chef, hvor vi er ambitiøse og interesserede i at udvikle og lære nyt. idéer er velkomne, og vi løfter i flok. 

Arbejdstiden vil være på ca. 37 timer ugentligt med ansættelsesstart d.15. august/1. september 2023. Ansættelsen er 6 måneder.

 

Om dig

 

Du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, hvor man arbejder med programmering/databehandling. Du er mindst 2 år inde i uddannelsen. 

 

Derudover forventer vi, at du:

 • interesserer dig for at arbejde med tal og statistik
 • er analytisk skarp og evner at formidle analyseresultater 
 • er stærk i Excel og har erfaring med andre statistikprogrammer (eksempelvis R)
 • kan arbejde selvstændigt 
 • er grundig og detaljeorienteret med fokus på at levere opgaver af høj faglig kvalitet
 • har drive og masser af gåpåmod

 

Om Det Sociale Netværk/headspace Danmark

 

Det Sociale Netværk/headspace Danmark er etableret af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Vi er en organisation, som hver dag arbejder med at forbedre børn og unges mentale trivsel og den politiske prioritering af psykiatrien.  

 

Du kommer til at arbejde i hjertet af København med søde kolleger og spændende arbejdsopgaver. 

 

Det Sociale Netværk er en frivilligbåret organisation, der bl.a. står i spidsen for initiativet headspace, der med 28 lokale centre er det største mentalt sundhedsfremmende civilsamfundsprojekt i Danmark. headspace er et åbent og gratis rådgivningsstilbud til børn og unge mellem 12 og 25 år, som er tilgængeligt, når de unge vil tale om de problemer, der tynger dem. Intet er for stort eller for småt.

 

Ansøgning

 

Send en kort, motiveret ansøgning sammen med dit CV og eksamenspapirer/karakterudskrifter hurtigst muligt og senest den 15. juni 2023.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte analysechef Sofie Valentin Weiskopf på telefon 21 41 51 76 eller via mail svw@detsocialenetvaerk.dk

Det Sociale Netværk/headspace Danmark opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Det Sociale Netværk/headspace Danmark på www.detsocialenetvaerk.dk og www.headspace.dk.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.