Kommunikationspraktikant med interesse for NGO-arbejde søges

Det Sociale Netværk, Foreningen Det Sociale Netværk

Kan du få vores budskab ud over rampen?

Kommunikationspraktikant med interesse for NGO-arbejde søges (37 t/u lønnet)

 

Er sociale medier din hjemmebane, har du interesse for at udvikle film til TikTok og instagram, og kan du skrive, så budskabet går rent ind hos modtageren? Så er det dig, vi står og mangler.

 

Vi søger en engageret og nysgerrig kommunikationspraktikant til headspace Danmark/Det Sociale Netværk, hvor vi hver dag arbejder mod at forbedre unges mentale trivsel og den politiske prioritering af psykiatrien.

 

Nu har du muligheden for at udvide din faglige profil i et udviklende og inkluderende arbejdsmiljø, hvor dine kompetencer bliver udfordret og dine gode idéer hørt! 

 

Arbejd med hele kommunikationspaletten

Hos os kommer du hele vejen rundt om kommunikationsfunktionen i en frivilligbåret organisation. Du varetager produktion af indhold til sociale medier som TikTok,  Facebook, Instagram og LinkedIn, mens du udvikler dit skrivetalent, når du udformer artikler og nyheder til vores hjemmesider og nyhedsbreve.

 

Samtidigt får du til opgave at:

  • Bidrage til analyse- og udredningsopgaver og bistå med layout og formulering af rapporter m.m.
  • Producere og læse korrektur på pressemeddelelser og nyhedsbreve, samt andre relevante tekster.
  • Prøve kræfter med eventplanlægning ved et eller flere igangværende projekter, f.eks. Psykiatritopmøder og større konferencer.

 

Hos os får du 25 gode kolleger i et sekretariat, hvor vi altid giver hinanden en hånd, selvom vores opgaver er forskellige. Du får tilknyttet en praktikvejleder, der løbende afholder statusmøder med dig, og som selvfølgelig er behjælpelig ift. en eventuel praktikrapport eller fleksible arbejdstider ifm. studierelaterede gøremål.

 

Er det dig, vi leder efter?

  • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsforhold, kommunikation, sprog eller lignende. En uddannelse indenfor grafisk design er også et plus!
  • Om du er i gang med din bachelor eller kandidat er underordnet, så længe du har flair for kommunikation og interesse for NGO-arbejde.
  • Du er grundig i dit arbejde, og du mestrer detaljen, ligesom du altid formår at bevare det store overblik - også i en til tider hektisk hverdag.
  • Du er initiativrig og idérig og kommer med en energi og nysgerrighed til dit teams opgaver.
  • Du er selv med til at danne rammerne for dit praktikforløb, derfor er det vigtigt, at du har en interesse for, hvad vi kommunikerer.

 

Du får en månedlig godtgørelse på 3.375 kroner og en gratis frokostordning. Praktikopholdet løber fra den 1. februar 2024 og som udgangspunkt frem til den 30. juni 2024, men vi er ligeledes fleksible med datoerne.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Bindesbøll på tlf.30227044. Ansøg via formularen herunder - gerne hurtigst muligt og senest den 5. januar 2024. Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Tip en ven

Publiceret29. september 2023

Ansøgningsfrist5. januar 2024

KontaktDet Sociale Netværkinfo@detsocialenetvaerk.dk50 846 846

Arbejdsstedets adresseØstergade 5, 1100 København K, DanmarkÅbn i Google Maps