Studentermedhjælper

Det Sociale Netværk, Foreningen Det Sociale Netværk

Bliv en del af fremtidens mentale sundhedsfremme! Studentermedhjælper til afdelingen Politik og Analyse i Det Sociale Netværk/headspace

Er du passioneret omkring mental sundhed og har en skarp analytisk sans? Vi søger en dygtig studentermedhjælp med flair for dataanalyse til at styrke vores team i Det Sociale Netværk. Du vil spille en central rolle i vores arbejde med at forbedre børn og unges mentale trivsel gennem evidensbaserede analyser og rapporter.

 

Om Det Sociale Netværk/headspace Danmark

Det Sociale Netværk/headspace Danmark, grundlagt af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, er en førende NGO, der hver dag arbejder med flere initiativer for at forbedre den mentale sundhed blandt børn og unge samt voksne landet over. 

headspace er, med 30 lokale centre og en national chat-rådgivning, det største initiativ, som tilbyder gratis og tilgængelig rådgivning til børn og unge mellem 12-25 år i Danmark. Som en del af vores team vil du opleve NGO-arbejde indefra og bidrage til væsentlige samfundsmæssige forandringer.

Du kommer til at arbejde i hjertet af København med søde kolleger og spændende arbejdsopgaver. Du vil blive en del af et team på 7 medarbejdere og en chef, hvor vi er ambitiøse og interesserede i at udvikle og lære nyt. Idéer er velkomne, selvstændighed i opgaveløsningen er forventet, og vi løfter i flok. 

Arbejdstiden vil være på 15 timer ugentligt med ansættelsesstart i august 2024. 

 

Om arbejdet hos os

I teamet anvender vi både kvantitative og kvalitative metoder til at analysere og formidle de unges stemmer. Kvalitetssikring og udvikling af vores dataindsamling er centralt for vores arbejde, således at de unge kan identificere sig med resultaterne, og vi kan adressere aktuelle tendenser. Vi forventer, at du er interesseret i, og har lyst til at dykke ned i vores egne og andres data/analyser, med henblik på at styrke vores arbejde med at fremme mental trivsel blandt børn og unge.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte udtræk af data fra vores headspace-database i SurveyXact, samt kvalitetssikring og validering af disse data ved brug af Excel og R. Du vil støtte vores lokale headspace-centre med at udarbejde ledelsesinformation, årsrapporter og analyser samt lokale analyser efter behov. 

Du skal samtidig bistå vores sekretariat og bestyrelse med relevante oplæg og informationer. Derudover vil du være en aktiv del af faglige diskussioner om udviklingspotentiale i vores indsamlede data, nye rapporter, og undersøgelser relateret til børn og unges mentale sundhed, samt formidling af disse data (i form af PowerPoint, plancher m.m.). 

 

Om dig

Du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, hvor man arbejder med analyse og bearbejdning af data. Du er mindst 2 år inde i uddannelsen. 

Derudover forventer vi, at du:

  • Interesserer dig for at arbejde med tal og statistik.
  • Er analytisk skarp og evner at formidle analyseresultater. 
  • Er stærk i Excel og har erfaring med andre statistikprogrammer (eksempelvis R).
  • Kan arbejde selvstændigt. 
  • Er grundig og detaljeorienteret med fokus på at levere opgaver af høj faglig kvalitet.
  • Har drive, humor og masser af gåpåmod.

 

Vi tilbyder

  • Fleksible arbejdstider på 15 timer om ugen med start i august eller september 2024.
  • Mulighed for at forbedre dine færdigheder inden for kvantitative og kvalitative metoder.
  • Et engageret og ambitiøst team, hvor nye ideer værdsættes højt.
  • Muligheden for at gøre en forskel for unge menneskers liv og velvære.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og relevante dokumenter senest fredag den 31. maj 2024 kl.12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 23. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for politik og analyse Søren Mejrup på telefon 27 24 58 31 eller via mail: sm@detsocialenetvaerk.dk.

Besøg os på vores hjemmesider www.detsocialenetvaerk.dk og www.headspace.dk for at lære mere om vores arbejde og mission.

Det Sociale Netværk/headspace Danmark værdsætter mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset baggrund.

Tip en ven

Publiceret14. maj 2024

Ansøgningsfrist31. maj 2024

Arbejdsstedets adresseØstergade 5, 1100 København K, DanmarkÅbn i Google Maps