Projektleder med byggeteknisk baggrund som ingeniør eller konstruktør

VejlePubliceret 24. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ønsker du at blive en del af en succesfuld virksomhed, der har specialiseret sig i byggetekniske løsninger inden for levnedsmiddelindustrien, transportsektoren, cateringbranchen og pharmaindustrien, så har vi drømmejobbet til dig!

Om virksomheden og jobbet

A/S Ajcon har siden 1975 skabt byggetekniske løsninger funderet på særlige specialistkompetencer til en lang række af faste kunder i hele Danmark. A/S Ajcon arbejder ud fra en vækststrategi, og virksomheden har en ambition om at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område og levere nøglefærdige byggerier fra idéoplæg til ibrugtagning.

Som projektleder i A/S Ajcon får du ansvaret for byggeprojek­ter fra indkøb, kontrakter med underentreprenører, over­holdelse af kvalitet og tid samt det økonomiske ansvar for projektets gennemførelse. Kort sagt er du nøgle­personen mellem bygherre, myndigheder, A/S Ajcons egen tegnestue samt underentreprenører igennem hele byggeforløbet.

Du får 7 kompetente og erfarne projektledere som nærmeste kollegaer, og I vil have rig mulighed for at sparre og understøtte hinanden i det daglige arbejde. Projekterne varierer i størrelse og kompleksitet (ofte mellem 10-100 mio. kr.).

Læs mere om A/S Ajcon og se nogle af deres spændende referencer på www.ajcon.dk.

Dine kvalifikationer

Du har en byggeteknisk baggrund som ingeniør eller bygningskonstruktør og har minimum 5 års erfaring inden for erhvervsbyggeri. Du er selvstændig i dagligdagen, men er samtidig en teamplayer med en smittende og vindende personlighed, der naturligt indtræder i den konstruktive dialog med kollegaer og samarbejdspartnere. Endvidere er du kendetegnet ved, at du

  • har et godt overblik og har evnen til at imødegå de daglige udfordringer, du bliver stillet overfor
  • har et godt kendskab til AB18 og ABT18 samt de kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav, der stilles til ledelse af en professionel byggeplads
  • formår at holde fast på dine idéer over for både interne som eksterne samarbejdspartnere
  • som person er resultatorienteret og udadvendt, viser inspiration og samarbejdsvilje
  • er systematisk, energisk og har et godt humør
  • trives i et team med fart over feltet og en uformel omgangstone
  • formår at skabe gejst og begejstring omkring dig og forstår derved at motivere og inspirere folk til at yde deres bedste.

Virksomheden tilbyder dig

Hos A/S Ajcon bliver du en del af et kompetent team, der arbejder ud fra virksomhedens inspirerende lokaler i Vejle. Du vil opleve et stærkt fokus på arbejdsmiljø, og en virksomhed der er velvidende om, at medarbejderne er A/S Ajcons stærkeste og mest unikke ressource. Du bliver derfor en del af en kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt, og hvor "frihed under ansvar" er en selvfølge.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller jj@pay-back.dk.

Tip en venAndre stillinger