PPC Konsulent

Obsidian Digital A/S Publiceret 16. oktober 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Introduktion til rollen 

Drives du af en ambition om at blive den bedste til det du laver og er din interesse indenfor marketing rettet mod PPC, så læs mere om rollen som PPC Konsulent her.  
Som Konsulent i PPC vil du være med til at forme og udfolde strategier inden for Google Ads - alt inden for Search, Shopping, Display og YouTube. Du vil med det samme få ansvaret for udarbejdelse af digitale strategier, processen herigennem og monitorering i udviklingen af resultater fra måned til måned. 
En stor del af din arbejdsdag vil gå med at deltage i møder med potentielle kunder og samtidig også bestå af møder med eksisterende kunder. Du vil fra starten af din ansættelse få ansvaret for dine egne projekter og kunder.

Hvad kræver det af dig?

Vi søger en person som kan nikke genkendende til at besidde følgende: 

  • Strategisk viden indenfor Google Ads, Google Shopping, YouTube-annoncering, Bing Ads og Display annoncering
  • Erfaring med annonce og kampagne opsætning
  • Har 1-3 års erfaring med PPC
  • Tidligere erfaring med nøgletal som ROAS, POAS, CPM, CTR
  • Har et ønske om at blive den bedste indenfor PPC
  • Kan analysere data, opbygge rapporter og måle kampagners effektivitet

Hvad bliver du en del af?

Du bliver en del af et stærkt team af kolleger, som er utrolig dygtige til det de laver.

Teamet tager sig af alle grene af Google annoncering og alt der binder sig op til det. Du vil komme til at sidde blandt dine kolleger i PPC, men vil også indgå i projekter på tværs af de andre teams i Obsidian. Dette kunne være MA, CRO, Social, SEO eller Programmatic Buying.

Mangler du lidt overbevisning endnu? Så kast lige et blik på hvad nogle af dine potentielt kommende kolleger har at sige:

"Ingen video eller bog kan løfte dig til det niveau du får i Obsidian. Det skyldes at vi alle har fokus på at spille hinanden bedre og løfte opgaverne i flok. Her er plads til at tænke i nye baner og lære af hinanden, hvorfor du også får mulighed for at forsøge at implementere dine ideer. Det skyldes at mange kunder bruger os som deres eksterne marketing manager til at løfte deres performance til nye højder." - Albert Lindeberg, Senior Specialist

"En typisk dag i Obsidian Digital varierer utroligt meget, hvorfor to dage aldrig er ens eller kedelig. Nogle dage har jeg eksterne møder med mine klienter, hvor andre dage kan være interne møder med fokus på læring og udvikling. Du sidder med en stor diversitet af opgaver, fordi du er i en konstant læringsfase, som er alt fra eksekvering til afrapportering mod at optimere performance." - Nadja Bremer, Senior Konsulent.

Udover det faglige har vi også en lang række af sociale arrangementer du kommer til at nyde godt af. For at nævne nogle få, så har vi en årlig getaway tur til udlandet, løbeklub, mindfulness yoga og fredagsbar. 
Derudover, har vi ugentlig medarbejdermassage 

Nu er det så tid til at søge!

Søg stillingen ved at trykke "ansøg". Stillingen kan varetages fra vores kontorer i København, Odense og Aarhus. 

Når du har uploadet din ansøgning og CV, vil vi straks gå i gang med at læse din ansøgning. Det er vigtigt at du beskriver, hvorfor du netop gerne vil arbejde i Obsidian Digital og hvorfor du er den rette PPC Konsulent for os. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 
Hvis du har spørgsmål til Obsidian eller det at være Konsulent hos os, er du velkommen til at kontakte People & Culture Manager, Jeff Frederiksen på careers@obsidian.dk eller 20579262.

Tip en venAndre stillinger