Support Agent

Support Publiceret 27. maj 2019

Har du lyst til at hjælpe og onboarde vores kunder?

Elsker du at hjælpe andre? Motiveres du af at løse udfordringer og er du god til at se muligheder? Så er du måske vores nye Support Agent. 

 

Om jobbet:

Vi søger en energisk person, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder via telefon, chat og e-mail. Du vil indgå i vores support-team, som står for den daglige support af RIB Byggeweb’s kunder i Danmark.

Vores kunder har meget forskellige forudsætninger for at arbejde med vores software, og det er vigtigt at du er i stand til at møde dem på deres niveau, og at du kan være tålmodig, når det er nødvendigt. Det er en fordel hvis du har erfaring med kundesupport indenfor software. Du vil sideløbende få tildelt mindre, interne udviklingsprojekter, og det er vigtigt, at du er i stand til at tage ansvar for dine egne projekter, og at du kan følge dem helt til dørs.

 

Om dig:

Som Support Agent forventer vi at du:

  • taler flydende dansk
  • har erfaring med og trives med kundekontakt over telefon, e-mail og chat
  • er vant til at arbejde med IT og software
  • er energisk, positiv og har masser af gåpåmod
  • er mødestabil og samarbejdende
  • er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål
  • er kreativ og løsningsorienteret

 

Om arbejdsforholdene:

Stillingen er en fuldtidsstilling og vi har åbent fra 8-16:30, hvorfor du kan forvente normal arbejdstid inden for dette tidsrum. Organisatorisk vil du være en del af vores Support-team, som hører under Customer Success. Vi er en dynamisk organisation på 45 medarbejdere, der hver dag arbejder for at øge samarbejdet i byggebranchen gennem digitale løsninger. Vi er ambitiøse og vækstorienterede, samtidig med vi sætter pris på godt samarbejde og socialt samvær. 

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke efter kvalifikationer baseret på basisløn og pensionsordning. 

 

Arbejdssted:

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ryesgade på Nørrebro, lige ved Søerne.

 

Starttidspunkt:

Hurtigst muligt

 

Ansøgning:

Nu da vi har fået din opmærksomhed, er det din tur til at fange vores - send din ansøgning gennem linket nedefor. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Daniel Stub Jørgensen på 20725000.

Tip en venAndre stillinger