Key Account Manager - Teamleder

 Publiceret 11. februar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Vi søger snarest muligt en kompetent Key Account Manager til at være ansvarlig for vækst af serviceporteføljen af primært elevatorer i Otis A/S. Du bliver også ansvarlig for booking af servicekontrakter i Otis Danmark i overensstemmelse med virksomhedens metoder, processer, etik og sikkerhed, hvilket også indebærer at være teamleder for salgspersonalet (p.t. 3 personer) i Danmark inden for Serviceområdet.

Du får en spændende og afvekslende hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver i en virksomhed i vækst og hvor der er højt til loftet. Der er KPI´er opsat på stillingen med tilknyttet bonusordning, og det forventes, at der arbejdes målrettet mod målopfyldelse.

De primære arbejdsopgaver:

  • Styring af salgsaktiviteterne
  • At styre servicekontrakt salgspersonalet i Otis Danmark.
  • Ansvarlig for større udbud på serviceområdet
  • At være ansvarlig for virksomhedens Key Accounts i Service.
  • At identificere og udvikle teammedlemmer i henhold til deres potentialer.
  • At rapportere aktiviteterne i teamet til ens manager.

Kvalifikationer:

Du er dygtig til salg og i stand til at forhandle tekniske løsninger med professionelle eksterne partnere. Du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer, hvor du demonstrerer fantastiske salgsevner, og du er god til at skabe nye kunderelationer, hvor du mestrer at rådgive om tekniske løsninger.

Desuden er du en leder, som formår at skabe resultater gennem dit team, og hvor du formår at skabe holdånd og motivation. Vi forestiller os, at du har erfaring med salg af tekniske serviceydelser og gerne inden for servicekontrakter. Du er god til at formulere dig i skrift og tale og du skal også kunne begå dig på engelsk.

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Du er udadvendt, opsøgende, initiativrig og leverer til enhver tid et kvalitetsarbejde til tiden. Du arbejder selvstændigt, men bidrager konstruktivt med ideer og forslag til den øvrige virksomhed.

Har du lyst til at være med på vores fantastiske rejse, så send din ansøgning via annoncens link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du rette henvendelse til Service Field Operation Director Michael Guldfeldt på michael.guldfeldt@otis.com

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Tip en venAndre stillinger