Studentermedhjælper

Marketing, RIB A/S Publiceret 25. april 2019

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL MARKETING, RIB A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en moderne IT-virksomhed, der har som målsætning at forandre det professionelle byggeri?Jobbet giver mulighed for at få erfaringer med content marketing, digital marketing og salgs opgaver. 

JOBBET

Marketing har en central rolle i organisationen, og du vil dermed få snitflader mod både salg og support. Vi er et mindre team, der har mange bolde i luften af både større og mindre karakter. Vi er ansvarlige for markedsføring og kommunikation omkring vores software-produkter samt vores uddannelser under Byggeriets Ledelsescenter primært på det danske marked.Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og produktivt med følgende - men ikke udtømmende - opgaver:

  • Skabe content og udnytte content til digitale kampagner og øvrig markedsføring via web, LinkedIn, online media, nyhedsbreve
  • Opsætning af kampagner, herunder landingpages
  • Vedligeholde og opfølgning på lead generende aktiviteter
  •  Intern administration  
  • Jævnlige opdateringer af Google Adwords kampagner, søgeord, tekster mv. (SEO/SEM)

 

DIN PROFIL

Du skal have lyst til at arbejde i et travlt og resultatorienteret miljø.Udover dine kommunikative evner og gode øje for content forventer vi, at du er initiativrig, udviser et stort engagement, har lyst til at give dig i kast med nye områder, og at du har en stor interesse for digital markedsføring og salg. Derudover forventer vi, at du som person er handlekraftig, ansvarsbevidst, udadvendt og selvmotiverende. Du er velformuleret og har masser af gå-på-mod.Vi lægger vægt på det gode samarbejde i et uformelt miljø.

Vi forestiller os, at du er godt i gang med din bacheloruddannelse på eksempelvis CBS. Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt - oftest fordelt på to vagter om ugen i tidsintervallet 9.00-16.00. Dit daglige arbejde vil være på hovedkontoret i vores gode lokaler i hjertet af Nørrebro. Du må gerne være fleksibel omkring arbejdsdagene.

Vi arbejder primært på det danske marked, men da vi er en del af den globale virksomhed RIB Software SE, vil en del af kommunikationen foregå på engelsk.

YDERLIGERE INFORMATION

Jobbet er med base på RIB’s hovedkontor ved Søerne i København. Har du spørgsmål, kan du rette henvendelse til Liselotte Walther Jørgensen, Strategic Marketing Manager i RIB A/S, på telefon 2974 7013 eller via lj@rib-software.dk

OM RIB

RIB A/S blev grundlagt i 1997 og er i dag Nordens førende udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring. RIB er en global løsningsleverandør til byggebranchen, der tilbyder velafprøvede Software-as-a-Service applikationer til byggebranchen. RIB er branchens førende inden for BIM-løsninger til det professionelle byggeri.

RIB har håndteret og gennemført flere projekter i Danmark end nogen anden leverandør og håndterer årligt mere end 1200+ projekter.

RIB har over 263.000 projektbrugere i Danmark. 13.000+ projekter i Byggeweb projekt og 100.000+ kunder verden over.

 

Tip en venSe andre stillinger hos RIB A/S