Mekaniker

Hillerød, ERA BILER A/S

Er du nyuddannet automekaniker eller måske en erfaren diagnose tekniker? Har du lyst at blive en del af et dedikeret og kompetent team hos ERA BILER, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes? Så se her!   

 

HØJ KVALITET OG GÆSTFRIHED SKABER FUNDAMENTET 

Hos ERA BILER søger vi en mekaniker/tekniker, der i samarbejde med det øvrige team på værkstedet skal sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor humøret er højt og lysten til at være en del af et vinderhold spiller en stor rolle.  Du vil få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende.  

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVE

- Service

- Fejlfinding og afhjælpning af akutte fejl

- Skift af motor, gearkasse, tandrem osv.

- Garantireparationer

 

HVEM ER DU

Du er uddannet mekaniker. Måske har du flere års erfaring, eller måske er du nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Toyota og/eller IVECO. Vi lægger vægt på, at du: 

- Sætter gæstens interesser højest  

- Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans 

- Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet. 

- Er en dedikeret teamplayer, som motiveres af at spille hinanden stærke 

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS 

ERA BILER er autoriseret forhandler og værksted for Toyota og IVECO og vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads". Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster. 

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche.  Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes .

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn   

 

VIL DU MED PÅ HOLDET?   

Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Værkstedschef Glenn Hansen på telefon 4829 9513 eller på mail: glehil@erabiler.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!   

   

 

 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret27. maj 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktVærkstedschef, Glenn Hansen48299513

Arbejdsstedets adresseGefionsvej 10, 3400 Hillerød, DanmarkÅbn i Google Maps