Søger Konsulent til Stavanger.

 Publiceret 6. oktober 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi søker konsulent til Stavanger.

Vi er et innovativt selskap, som selger produkter og veiledning innen trivsel på arbeidsplassen, understøttet av vår gode faglige kompetanse. Vi er et fremover lent selskap, som tørr å være innovative i våre løsninger. Derfor er vi en sterk konkurrent på markedet innen det administrative arbeidsmiljø med fokus på Helse/trivsel og arbeidsplassen. Dvs vi tilbyr et spennende job med fokus på både det fysiske og psykiske arbeidsmiljø, hvor man skaper gode relationer til kunderne.  

 

Jobben

Som ansatt i Xsystems på Xcess avd. vil din arbeidsdag bestå av å selge til eksisterende kunder, men i stor grad skape relasjon til nye kunder både i den private og offentlige sektor. Du har fysiske besøk men samtidig ha kontakt med nye og eksisterende kunder via telefonen.

 

For å lykkes i jobben må du har noen års erfaring med salg. Vi søker en person som er engasjert, selvdreven og motiveres av resultater. Vi forventer godt humør og masser av energi, så du kan være med å opprettholde vårt sprudlende arbeidsmiljø.

 

Du besøker kunder hver dag, så det er et krav du som minimum har førekort (klasse B )

For spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med:

David Abelstedt Area Manager  David@xsystems.dk

+45 25243820

Om arbeidsgiveren

Et dansk selskap med base i Norge. Vi har store ambisjoner og god markedsandel i hele Norden etter 15 år på markedet. Vi skal utvide salgsavdelingen og leter etter deg med et godt pågangsmot, høye ambisjoner og som motiveres av resultater. Vi har et sterkt team med bred kompetanse og lang erfaring innen salg, hvilket gjør at vi sammen jobber mot et felles mål om å ekspandere vår virksomhet.

Tip en venAndre stillinger