Afdelingsleder

BrabrandPubliceret 3. juli 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Afdelingsleder , KH OneStop, Brabrand

Da vores dygtige afdelingsleder desværre er blevet hentet tilbage til sin tidligere branche, søger vi nu hurtigst muligt hans kompetente afløser, der vil og kan drive den fortsatte positive udvikling af afdelingen.

KH OneStop er dansk eneforhandler af Thermo King- og Frigoblock transportkøleanlæg, og er i dag landets førende serviceleverandør til transportbranchen. Vores unikke OneStop koncept gør det muligt for vores kunder, at få udført alle deres services ét sted, hvilket har været med til at effektivisere transportbranchen markant.

Den samlede medarbejderstab tæller på nuværende tidspunkt 180 mand fordelt på servicecentre over hele landet. I afdelingen i Brabrand med tilhørende mobilafdelinger er der pt. 12 medarbejdere til reparation og fuld service af hovedsageligt Kølemaskiner- trailere og lifte. Vi oplever kraftigt stigende aktivitet og kapaciteten i Brabrand afdelingen er derfor netop blevet udvidet med 75%.

Arbejdsopgaver

Sammen med din værkfører og værkførerassistent vil du være ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen.

Din opgave, som afdelingsleder, er at tilrettelægge arbejdsopgaverne på en måde, så der holdes et konstant og dynamisk flow. Din struktur og ordenssans sætter præg på værkstedet. Du er stærk og synlig i din ledelsesstil. Du trives i en dynamisk hverdag og forstår vigtigheden af at blande kortene i løbet af dagen, sommetider med få minutters varsel, for at sikre kunderne den bedste service. Du skal være sikker på hånden og evne at manøvre blandt flere interessenter.

Du vil have reference til driftschefen og indgå i virksomhedens ledergruppe.

8 mere detaljerede opgaver:

 • Økonomisk og ledelsesmæssigt ansvar for 12 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på afdelingen i Brabrand samt tilhørende mobil afdelinger
 • Kundekontakt.
 • Opfølgning og overholdelse af budget.
 • Afklaring og udvikling af kundeløsninger, herunder kalkulation og udarbejdelse af tilbud.
 • Håndtering af ordre fra start til slut.
 • Tilsyn med at værkstedet undgår spild og udnytter ressourcer bedst muligt.
 • Daglig drift og udvikling af afdelingen i samarbejde med den øvrige ledelse.
 • Proces og handlingsplaner samt opfølgning på fastsatte mål.

Kvalifikationer:

Du har en smidig tilgang til problemløsning, og rutineprægede opgaver varetages effektivt med sans for detaljen og fokus på et rettidigt godt resultat.

Der er tale om en afdeling i rivende udvikling, og det vil derfor være en absolut fordel, hvis du har erfaring med at drive en forandring, samtidig med at du spiller en aktiv rolle i at sikre og øge kundetilstrømningen til afdelingen.

Derudover:

 • Teknisk baggrund
 • Erfaring med ledelse af et værksted
 • Er serviceminded og har overskud til at håndtere mange opgaver på én gang.
 • Kommunikerer tydeligt både skriftligt og mundtligt.
 • God forretningsforståelse.
 • Gerne erfaring med transportkølemaskiner, dog ikke noget krav

Vi tilbyder

En stilling med frihed under ansvar, hvor du har mulighed for at udvikle både dig selv og en afdeling i fremdrift, og hvor mulighederne er store for den rigtige person.

Et godt arbejdsklima og en direkte omgangstone, hvor vi siger, hvad vi mener og bakker hinanden op.

En attraktiv lønpakke med Pc-Tlf- og sundhedsordning, pension og fritvalgskonto.

En afdeling der er placeret centralt med kort afstand til motorvejen og kun ½ times kørsel fra hhv. Hedensted og Randers nord.

Personligt

Du skal være vant til en hektisk arbejdsdag, hvor der er mange forskellige opgaver, der skal løses samtidig, og du trives med at træffe selvstændige beslutninger. En struktureret tilgang til administrative opgaver og god ordenssans vil blive værdsat højt.

Ansøgning

For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Driftschef Lars Larsen på tlf. 73 30 25 50.

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og vil derfor afholde samtaler med relevante kandidater efter behov. Du søger jobbet via dette link .

Tip en venAndre stillinger