Erhvervsreporter - ErhvervPlus Østjylland

ErhvervPlus Østjylland Publiceret 9. juli 2019

Jysk Fynske Medier søger

Erhvervsreporter til ErhvervPlus Østjylland

Jysk Fynske Mediers ErhvervPlus-magasin opruster i Østjylland og søger en erhvervsreporter, som vil være med til at udvikle og sikre magasinets førende position som et inspirerende og lærerigt medie for erhvervsledere i primært små og mellemstore virksomheder. 

Vi har store ambitioner med magasinet, og hvis du vil være med på holdet med base på Banegårdspladsen i Aarhus, lægger vi vægt på følgende: Du er uddannet journalist og interesserer dig for erhvervsstof i bred forstand. Du skal være i stand til at levere indhold, som både inspirerer og engagerer læserne. Da vores journalistiske linje er den konstruktive og inspirerende, skal du kunne spotte de nyeste tendenser inden for blandt andet ledelse og finans. Du har et kildenet eller kan opbygge et, som gør det muligt at indfri forventningerne. 

Du bliver en del af en redaktion på seks kolleger, som sammen leverer stof til ErhvervPlus' fire udgaver: Østjylland, Vestjylland, Sydjylland og Fyn. På redaktionen i Aarhus kommer du til at arbejde tæt sammen med redaktør Henrik Skov Anhøj, som har ansvaret for indholdet i ErhvervPlus-medierne.

Vi har store digitale ambitioner, så du ser det som en naturlig del af jobbet at give dine historier et godt liv digitalt og dele på Facebook og LinkedIn. Er du god til at fotografere, er det er ekstra plus. 

Er du interesseret i stillingen, så skriv en ansøgning med CV og klik på "Søg stillingen"

Ansøgningsfrist fredag 9. august kl. 12, og vi gennemfører jobsamtaler i uge 34. Tiltrædelse 1. oktober. 

Vil du vide mere om stillingen, ErhvervPlus og redaktionen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Mogens Kruse på mkj@erhvervplus.dk eller på telefon 51519974 i ugerne 28-30, eller redaktør Henrik Skov Anhøj på hesk@erhvervplus.dk eller på telefon 25183835 i ugerne 31-32.

 

Tip en venAndre stillinger