Bioanalytiker/Laborant til spændende job i sædbank

Odense, Cryos International - DanmarkPubliceret 7. februar 2023
Ansøgningsfrist 26. februar 2023

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? - ja så står vi at mangler dig. Vi har travlt og derfor søger vi endnu en kollega til et udfordrende job med dedikerede kollegaer i et dynamisk miljø med højt humør? 

For Cryos er det personligt - det skal det også være for dig!

Som Bioanalytiker/laborant hos Cryos, vil du få et spændende og udfordrende job i vores laboratorie i centrum af Odense. Du vil i samarbejde med teamet, som består af 7 kollegaer, komme til at arbejde med både kvalitet, produktion og service i en stilling med fleksibilitet og frihed under ansvar.

Stillingen er en fuldtidsstilling med reference til afdelingens manager. Arbejdstiden er fordelt på hverdage mellem 07:00 og 19:00

Arbejdsopgaver:

 • Modtage donorer  i receptionen
 • Analysere, behandle og nedfryse sædprøver
 • Yde rådgivning til selskabets donorer og deponenter
 • Opfølgning af donorer og andre administrative opgaver
 • Kvalitetskontrol
 • Blodprøvetagning

Det bringer du med dig:

 • Du er uddannet bioanalytiker, laborant eller lignende
 • Du har flair for IT og har gode engelske kundskaber
 • 2 - 3 års erhvervserfaring er en fordel men ikke et krav, det er din motivation og drive der er afgørende
 • Erfaring med blodprøvetagning er en fordel

Som person er du serviceminded, imødekommende og møder dine medmennesker i "øjenhøjde". Du har gode samarbejdsevner og trives med et højt arbejdstempo, hvor afbrydelser forekommer. Du er produktiv, samtidig med du sikrer høj kvalitet i dit arbejde. Og så har du et stort gå-på-mod ift. at bringe nye ideer på banen og se udviklingsmuligheder. Dit humør er højt, selv i pressede situationer.

Interesseret?

Send os din ansøgning og CV via linket nederst, senest 26.februar 2023. vi indkalder kandidater til samtale kort herefter. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Liva Nielsen på mail: lmn@cryosinternational.com

Om Cryos 

Cryos er en international sædbank med mere end 30 års erfaring. Vi er verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om et barn opfyldt. 

Læs mere om at være medarbejder hos Cryos her: http://http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

Tip en venDetaljer

Digital Marketing Specialist - barselsvikariat

Aarhus, Cryos International - DanmarkPubliceret 6. februar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Er du en skarp tekstforfatter, og har du erfaring med e-mail marketing og Metas platforme? Hvis svaret er ja, så kan det være lige netop dig, vi står og mangler. Vores dygtige Digital Marketing Specialist skal på barsel, og derfor søger vi fra 1. maj en ny kollega til vores marketingteam.

Cryos er verdens største sæd- og ægbank med mere end 30 års erfaring og distribution til over 100 lande. Vores vision er at hjælpe par og singler over hele verden med at få drømmen om et barn opfyldt. 

 

Din rolle: 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at skrive fængende og inspirerende tekster til Cryos’ nyhedsbreve og website og producere indhold til vores SoMe-kanaler. Du vil desuden stå for opsætning og optimering af SoMe-kampagner og oprettelse af email flows.

Du bliver en del af vores marketingteam, som pt. består af 19 specialister indenfor bl.a. content, SEO, sociale medier, PR, events og e-commerce, så du vil få rig mulighed for sparring med dygtige kollegaer.

Stillingen er et barselsvikariat der løber fra 1. maj 2023 til 31. marts 2024 med mulighed for forlængelse. Du vil referere til vores Marketing Manager.

 

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du har en marketing- eller kommunikationsfaglig baggrund og nogle års relevant erfaring med email marketing og/eller SoMe kampagner. Du har en sikker og kreativ pen - på dansk og især på engelsk - og forstår at skrive indlevende med forståelse for målgruppens situation og behov.

 

Relevante kvalifikationer:

 • Videregående uddannelse indenfor marketing eller kommunikation
 • Erfaring med e-mail marketing
 • Erfaring med Meta Business Manager
 • Interesse for content-produktion
 • Du skriver fængende med forståelse for modtageren
 • Taler og skriver flydende engelsk og dansk

 

Vi tilbyder: 

Du kan se frem til en selvstændig og udfordrende fuldtidsstilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Din arbejdsplads vil blive på vores hovedsæde på Vesterbro Torv midt i Aarhus. Her vil du blive en del af en international virksomhed med højt til loftet og ambitiøse, dygtige og engagerede kollegaer, som kan både inspirere og udfordre dig. Vi kan lide at lave ting sammen både i og uden for arbejdstiden og afholder jævnligt sociale arrangementer. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. 

 

Interesseret? 

Vi inviterer løbende kandidater ind til samtale, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt via linket nederst på siden.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Marketing Manager Johan Hassing på 21 70 25 17 eller mail jh@cryosinternational.com

 

Om Cryos

Cryos International er verdens største sæd- og ægbank. I over 30 år har vi arbejdet efter vores vision om at hjælpe par og singler med at få drømmen om et barn opfyldt. Med levering til over 100 lande og mere end 1000 nøje udvalgte donorer kan vi med stolthed sige, at vi har opnået branchens højeste antal registrerede graviditeter på verdensplan.  

Vil du vide mere om Cryos, så læs mere på vores website her: https://www.cryosinternational.com/da-dk/dk-shop/privat/om-os/om-cryos/

 

Tip en venDetaljer

Business Intelligence Analyst

Aarhus, Cryos International - DanmarkPubliceret 5. januar 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Og vil du være med til at implementere vores ambitiøse strategi om, at blive en stærk datadrevet international virksomhed på tværs af alle forretningsområder? - Hvis svaret er ja, så kan det være dig vi står og mangler. 

For Cryos er det personligt - det skal det også være for dig! 

Du er en dygtig dataminded analytiker med tekniske kompetencer, og du er drevet af at supportere forretningen med bl.a. rapporter. Du deltager aktivt for at nå vores mål om, at bringe alle vores data i spil og samle dem i en BI platform for "en fælles sandhed" i både data og analyseværktøjer.   

Arbejdsopgaver: 

 • Analysere, dokumentere og kvalitetssikre komplekse datasæt, som ansvarlig for kildeanalyse og master data management 
 • Udvikle rapporter og dashboards i let forståelige og pålidelige indsigter til organisationen på tværs af funktioner 
 • Designe datamodeller og udtrække data fra vores databaser og transformere data til let forståelige views 
 • Definere rapporteringskrav i samarbejde med forretningen og oversætte dem til tekniske og funktionelle specifikationer for udvikling af omfattende analyser og rapporter 
 • Understøtte BI funktionen med struktureret træning, support og stakeholder engagement 

Erfaring: 

 • Du har en videregående teknisk eller merkantil uddannelse, det være sig Cand. IT, Cand. BI eller måske har du erfaring som Business Controller med interesse og kompetencer inden for IT 
 • 3 - 5 års erfaring med dokumenterede resultater inden for BI analyse, modellering og rapportering 
 • Erfaring med Power BI, DAX og SQL 
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med integration af Google Analytics, Dynamics CRM og Dynamics NAV/Business Central 

Hvem er du? 

Du er drevet af at levere på højt niveau og du er god til at arbejde på tværs af organisationer med mange interne interessenter rundt på Cryos’ forskellige geografiske lokationer. Du har interesse i dataindsamling og kvalitetssikring af data og lyst til at arbejde med data på et teknisk niveau. Du evner at løse komplekse problemstillinger og arbejder analytisk, systematisk og struktureret. Du har gode kommunikative evner og kan formidle indsigter på en let forståelig måde. 

Vi tilbyder: 

En selvstændig og udfordrende fuldtidsstilling med reference til Cryos’ Engineering Manager. Stillingen giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling, i en international virksomhed, hvor du møder et højt ambitionsniveau og dygtige og engagerede kollegaer. 

Du får base på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C og du kommer ind i en kultur med højt til loftet. Vi vægter det sociale højt og afholder jævnligt arrangementer.  Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. 

Interesseret? 

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, hvorfor du ikke skal vente med at sende din ansøgning og CV via linket nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Engineering Manager Kim Juul Henriksen på mobil +4521629341 eller mail kih@cryosinternational.com

Om Cryos 

Cryos International er verdens største sæd- og ægbank. I over 30 år har vi arbejdet efter vores vision om at hjælpe par og singler med at få drømmen om et barn opfyldt. Med levering til over 100 lande og mere end 1000 nøje udvalgte donorer kan vi med stolthed sige, at vi har opnået branchens højeste antal registrerede graviditeter på verdensplan.  

Læs mere om at arbejde hos Cryos her: http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

 

Tip en venDetaljer

Speciallæge i klinisk genetik

Aarhus, Cryos International - DanmarkPubliceret 16. november 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Og er du speciallæge i klinisk genetik, der sammen med dedikerede kollegaer vil være med til at sikre en høj faglig kvalitet? - Ja, så står vi og mangler dig i vores Health Care team.

Som klinisk genetiker hos Cryos, vil du tage ansvar for udredning af sager vedr. indberettede donor børn. I dagligdagen vil du desuden have et tværfagligt samarbejde i organisationen både nationalt og internationalt.

Primære arbejdsopgaver:

 • Rådgivning til laboratorie og salg vedr. genetiske og medicinske problemstillinger
 • Udredning på indberetninger af donor børn
 • Uddannelse og udvikling af donor koordinatorer globalt
 • Vurdering af genetiske analyser
 • Sammen med det øvrige team at udvikle Cryos' Medical Strategy

Vi tilbyder:

Som Klinisk genetiker hos Cryos, bliver du en del af et dedikeret team, som sammen med resten af organisationen er drevet af at gøre en forskel.

Stillingen er på mellem 30 - 37 timer /ugen med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Du bliver en del af en international virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer med rum for faglig og personlig udvikling. En virksomhed med et højt ambitionsniveau og hvor kvalitet prioriteres. Du får base på Cryos’ hovedsæde i centrum af Aarhus, hvor du møder en uformel kultur med humor, højt til loftet og hvor det sociale vægtes højt.

Kvalifikationer: 

Du er Speciallæge i klinisk genetik, med gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har en god forståelse for de etiske problemstillinger og du drives af at gøre en forskel for at sikre kvalitet i Cryos World Wide Donorprogram.

Interesseret? 

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Scientific Director Anne-Bine Skytte på telefon. 23626969 / abs@cryosinternational.com  

Om Cryos

Cryos er en international sædbank med mere end 30 års erfaring. Vi er verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om et barn opfyldt. 

Læs mere om at være medarbejder hos Cryos her: http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.