Klinisk genetiker

AarhusPubliceret 29. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Brænder du for at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden, og vil du være med til at sikre en høj faglig kvalitet, så mangler vi dig.

Som klinisk genetiker hos Cryos vil du indgå i vores Medical team med ansvar for udredning af sager vedr. indberettede donor børn. Medical team samarbejder på tværs af organisationen både nationalt og internationalt.

Medical team varetager bl.a. følgende funktioner:

  • Rådgivning til laboratorie og salg vedr. genetiske og medicinske problemstillinger
  • Vurdering af donor kandidater
  • Udredning af indberetninger på donor børn
  • Samarbejde med styrelsen for patientsikkerhed
  • Uddannelse og udvikling af donor koordinatorer
  • Vurdering af genetiske analyser
  • Udvikling af Cryos' medical strategy

Vi tilbyder

En deltidsstilling på ca. 8 timer om ugen, med fleksible arbejdstider og efter indkøring, er der mulighed for hjemmearbejde. Stillingen byder på faglig og personlig udvikling i vores internationale virksomhed. Hos Cryos er kvalitet en prioritering og vi har et højt ambitionsniveau. Du vil komme til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, hvor der er nærhed og tillid i det daglige arbejde. Du får base på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C, og kommer ind i en uformel kultur med humor, højt til loftet og hvor det sociale vægtes højt.

Kvalifikationer 

Du er Speciallæge i klinisk genetik, eller måske i specialeforløb, med gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du har en god forståelse for de etiske problemstillinger.

Interesseret? 

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Scientific Director Anne-Bine Skytte på telefon. 23626969 / abs@cryosinternational.com  

Om Cryos   Cryos er en international sædbank med mere end 30 års erfaring. Vi er verdens største sædbank med det største antal donorer og det største antal registrerede graviditeter. Cryos' vision er at hjælpe barnløse med at få drømmen om et barn opfyldt.  

Vil du vide mere om Cryos? Læs mere her: https://www.cryosinternational.com/da-dk/dk-shop/privat/om-os/cryos-som-arbejdsplads/

 

 

 

Tip en venAndre stillinger