printshare

Financial Controller

Aarhus, Cryos International - DanmarkPubliceret 8. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du være med til at sikre, at drømme går i opfyldelse? Har du lyst til at arbejde i en organisation med en større dagsorden? Så er jobbet som Financial Controller hos Cryos måske noget for dig. Cryos er en international sæd- og ægbank, der hjælper singler og par over hele verden med at opfylde drømmen om et barn.

Vi søger en analytisk skarp, udviklingsorienteret og nysgerrig Financial Controller, der har lyst til at arbejde i en velkonsolideret international virksomhed med et stort vækstpotentiale. Du skal i tæt samarbejde med CFO’en og det øvrige finansteam opbygge og videreudvikle controlling på tværs af selskaber og geografiske lokationer. 

 

Om jobbet

I rollen som Financial Controller skal du være med til at opbygge controlling af koncernens selskaber og derigennem sikre, at vi løbende kan rapportere på et højt niveau til både interne og eksterne interessenter. Du bliver en del af et mindre finansteam, hvor det er vigtigt, at du er forandringsparat og klar til at hjælpe, hvor det er nødvendigt, og hvor du vil være med til at sætte retningen for funktionen.

Dine primære opgaver vil være:

·Videre opbygning af controlling-funktionen i samspil med Cryos’ CFO samt en anden Financial Controller

·Løbende dialog og controlling af de danske og internationale enheder i koncernen

·Udarbejdelse af budgetter og estimater samt løbende rapportering på selskabs- og koncernniveau i tæt samarbejde med kollegaer i Finance

·Løbende opfølgning på aktiver, omkostninger og afvigelsesforklaringer

·Finansiel rapportering for igangværende projekter

·Udarbejdelse af regnskabsanalyser til brug i business cases og som beslutningsgrundlag

·Identifikation og implementering af procesoptimeringer, herunder automatisering af processer i økonomifunktionen

 

Du skal forvente 10-15 rejsedage om året til bl.a. Cypern og USA.

 

Om dig

Du motiveres af at udvikle og opbygge nye arbejdsgange samt at have stor indflydelse på egne opgaver. Du er analytisk skarp og godt teknisk funderet, således at du let taler med f.eks. BI-udvikleren om behovet for at tilrette rapporter eller udarbejdelse af nye.

Du har minimum en uddannelse på kandidat-/HD(R) niveau, gerne suppleret med erfaring som controller eller revisor. Du begår dig uhindret på engelsk på skrift og i tale, er en erfaren bruger af MS Office-pakken og har gerne kendskab til Power BI. Derudover forventes det, at du:

·Arbejder selvstændigt med stort overblik og samtidig sans for detaljen

·Er proaktiv og har en positiv tilgang til hverdagens udfordringer

·Har gode relationsskabende evner og er åben, troværdig og tillidsvækkende

 

Vi tilbyder

Et spændende job på en arbejdsplads i rivende udvikling. Cryos er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Der er tale om en fuldtidsstilling på vores hovedkontor i Aarhus C med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende, så send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest muligt.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte CFO Mikael Rubenius på telefon 20 10 06 99 eller mru@cryosinternational.com.

 

Cryos International er verdens største sæd- og ægbank. I over 30 år har vi arbejdet efter vores vision om at hjælpe par og singler med at få drømmen om et barn opfyldt. Med levering til over 100 lande og mere end 1000 nøje udvalgte donorer kan vi med stolthed sige, at vi har opnået branchens højeste antal registrerede graviditeter på verdensplan. Læs mere om at arbejde hos Cryos her: http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

 

Tip en venAndre stillinger