Senior Backend Developer

AarhusPubliceret 30. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Vil du være med til at implementere vores ambitiøse strategi om en moderne web platform og brænder du for moderne e-commerce arkitektur og fantastiske brugeroplevelser? Hvis svaret er ja, så kan det være lige netop dig, vi mangler.

Vores mål er at skabe en moderne e-commerce platform, hvor der er fokus på agilitet, kvalitet, performance og sikkerhed Du vil få base i IT, med direkte reference til Cryos’ Development Manager.

For Cryos er det personligt - det skal det også være for dig!

Derfor er du som person drevet af at levere på et højt niveau, og du motiveret af at skabe fantastiske, skalérbare løsninger til kunder/brugere. Du er ambitiøs, selv-motiveret og passioneret omkring cutting edge teknologi. Du har betydelige erfaring med at levere komplette, funktionelle og brugervenlige løsninger af høj kvalitet og du er god til at arbejde på tværs af en organisation med mange interne interessenter, der sidder på flere geografiske lokationer. Du trives i en uformel kultur, hvor tingene går stærkt og beslutningsvejene er korte.

Arbejdsopgaver

  • Deltage i udviklingen af backend services og arkitektur af vores e-commerce platform.
  • Deltage i løbende opdateringer for at sikre en moderne platform.
  • Deltage i at sikre en høj kvalitet og sikkerhed i løsningen gennem automatiske tests og code reviews.
  • Deltage i løbende performance optimering af kodebasen igennem best practices og telemetri.
  • Kommunikation og samarbejde med team og Product Owner for at sikre at design er godt forstået, pragmatisk gennemtænkt, teknisk gennemførligt.

Erfaring

  • Videregående teknisk uddannelse, formentligt ingeniør, datalog eller lignende.
  • 3- 5 års erfaring med dokumenterbare resultater med .NET baseret web udvikling.
  • Erfaring med C#, .NET Core, Epi-Server, Microsoft SQL Server og Microsoft Azure
  • En fordel hvis du har kendskab til Kubernetes, Redis, Azure Functions og Azure DevOps

Vi tilbyder

I en nyopslået fuldtidsstilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed. Vi har et højt ambitionsniveau og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger. Du får base på Cryos’ hovedsæde i Aarhus C, og kommer ind i en kultur, der er uformel med humor, højt til loftet og hvor vi vægter det sociale højt. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder.

Interesseret?

Da stillingen ønskes besat snarest muligt behandles ansøgninger løbende, send os derfor din ansøgning og CV via linket nederst på siden snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CIO Rasmus Oudal Edberg på mobilnummer +45 2446 5004.

Om Cryos 

Cryos er en international sæd- og ægbank med mere end 30 års erfaring og distribution til over 100 lande. Vores vision er at hjælpe mennesker med at få drømmen om et barn opfyldt.

Læs mere om at være medarbejder hos Cryos her: http://cryosinternational.co/WorkingAtCryos

 

 

Tip en venAndre stillinger