Studentermedhjælp søges til udvikling og support af Spejdernes Medlemsservice

KFUM-Spejderne i DanmarkPubliceret 24. november 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Studentermedhjælp søges til udvikling og support af Spejdernes Medlemsservice

 

Spejdernes Medlemsservice (MS) søger en systematisk og serviceminded studentermedarbejder eller deltidsmedarbejder, som kan være det daglige samlingspunkt for support til lokalforeningerne samt løbende opsamling og identifikation af udviklingsønsker i forhold til vores medlemssystem.

MS driver på nuværende tidspunkt medlemssystem for KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne Pigespejdere samt Danske Baptisters Spejderkorps. De tre spejderkorps har ca. 600 lokale grupper/kredse i Danmark og tilsammen ca. 40.000 medlemmer.

Medlemssystemet er baseret på Odoo, som er et ressourcestyringssystem, og er specialudviklet til at understøtte de lokale gruppers arbejde. Medlemssystemet rummer alt fra almindelig medlemsregistrering, kontingentopkrævning til arrangementsstyring og tilmeldingssystem.

Arbejdsstedet vil være på Spejdercenter CPH hos KFUM-Spejderne i Danmark, Wagnersvej 33, 2450 København SV, som ligger centralt kun 600 meter fra Sjælør station.

 

Arbejdsopgaver:

Arbejdet med udvikling og support er alsidigt, og der er aldrig to dage, der er ens. Du kommer til at udgøre en central figur for de lokale grupper og deres brug af medlemssystemet.

Faste opgaver vil fx være:

 • Understøtte de frivillige supportere og selv tage del i den daglige support.
 • Medvirke til kommende opdateringer til nye versioner af Odoo.
 • Understøtte korpsene i forbindelse med udtræk fra systemet fx i forbindelse med udsendelser til medlemmerne eller i forbindelse med større ansøgninger.
 • Sammen med korpsenes øvrige ansatte udarbejde årlige medlemsopgørelser til brug for udvikling af organisationerne.
 • Udarbejde vejledninger til organisationernes mange frivillige.
 • Være en del af projektgruppen bag, hvor du sammen med ansatte og frivillige arbejder med nye ønsker til udvikling af medlemssystemet.

 

Du er:

Vi forventer først og fremmest, at du er åben og imødekommende og har stor forståelse for at være en del af en organisation, hvor næsten alle andre arbejder frivilligt. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med frivilligt arbejde.

Vi forventer derfor, at du:

 • Kan se dig selv i et studiejob, som giver mening for de brugere, du skal være support for.
 • Er serviceminded og empatisk - også når brugerne bliver frustrerede.
 • Er systematisk og har interesse for databehandling.
 • Har indgående kendskab til forskellige it-systemer.
 • Har kendskab til arbejdet med databaseopbygning og de muligheder, det indeholder.
 • Kan lave brugervenlige vejledninger.
 • Har mod på at planlægge og afholde kurser for frivillige brugere.
 • Hvis du har kendskab til PowerBi, er det en absolut fordel.

 

Arbejdstiden forventes at udgøre 8-10 timer om ugen, som placeres efter aftale. Vi håber og forventer at kunne udvide stillingen til en fuldtidsstilling inden for det kommende år, så stillingen er oplagt, hvis du er i gang med den sidste del af dit studie.

 

På Spejdercenter CPH vil du få fast kontorplads sammen med ca. 25 andre ansatte, der varetager utallige opgaver fra økonomistyring, kommunikation til forskellige opgaver inden for organisationsudvikling. På kontoret er der god stemning, frokost og frugtordning, ligesom der aldrig er langt til en medarbejder, der kan hjælpe, hvis man går i stå.

Opstart er hurtigst muligt og vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Send din ansøgning via knappen nedenfor senest den 15. december 2021

 

 

 

 

Tip en venAndre stillinger