Bygningskonstruktør- og ingeniørpraktikanter

Gråkjær Aqua Publiceret 6. juli 2018

Ønsker du også at være en del af det gode sammenhold og få omsat teori til praksis i Gråkjær Aqua?

PRAKTIKKEN: 

I dit praktikophold vil du både komme rundt om proces- og tegnestuearbejdet i Gråkjær Aqua. Vores projekter er pt. placeret i Norge, Dubai og Sydafrika. Har du mod på et udlandsophold, er det en mulighed at blive tilknyttet disse sites i udlandet. Vi skruer dit forløb sammen i samarbejde med dig.

Du vil, i tæt dialog med sælger og bygherre, stå for udarbejdelse af salgstegninger/skitseprojekter i salgsfasen. Her skal du inkludere bygherres ønsker og behov, samtidig med at du får muligheden for at sætte eget præg på projektet. 

Når projektet er solgt deltager du, iht. salgsspecifikationerne, i udarbejdelse af færdigt tegningsprojekt - selvfølgelig i faglig sparring med tegnestueteamet og projektafdelingen i Gråkjær Aqua. I processen skal du overholde tidsplaner, deltage i projekteringsmøder, have kontakt til myndigheder og til eksterne rådgivere. Du vil i dit praktikophold også få mulighed for at stifte bekendtskab med kalkulation, bygge-/projektledelse og øvrige funktioner i Gråkjær Aqua.

DU: 

  • er i gang med uddannelsen til bygningskonstruktør eller til ingeniør, gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund.
  • er erfaren bruger af Revit og har evt. kendskab til andre tegneprogrammer, såsom Solibri
  • kan arbejde med deadlines og efter tidsplaner og besidder det "drive", som gør dig i stand til at få et projekt færdigt til tiden. 
  • er åben og selvstændig med en systematisk og struktureret arbejdsfacon
  • har mod på at sætte dig ind i og arbejde efter stedlige regler og vejledninger alt efter, hvor byggerierne er placeret i verden

HOS GRÅKJÆR FÅR DU: 

  • afvekslende opgaver i et stærkt bygnings- og procesteam.
  • mulighed for udlandsophold/-besøg på byggeprojekter, du kommer til at arbejde med.
  • et godt og afvekslende praktikophold i en solid og stabil virksomhed.
  • frokostordning og fitnessfaciliter.

Tiltrædelse i efterårssemester og forårssemester. 

Vil du vide mere om praktikpladsen, kan du kontakte teknisk direktør Kim Mosgaard på tlf.: +45 2222 3876 eller på mail: kimos@graakjaer.dk

Du kan få meget mere viden om Gråkjær Aqua og blive klogere på de projekter, vi opfører https://www.graakjaer.dk/Aqua. Er du nysgerrig på at høre, hvordan det er at arbejde som bygningskonstruktør i Gråkjær, så se med her https://www.youtube.com/watch?v=tWrNASTEjgE

 

Tip en venSe andre stillinger hos Gråkjær