Karrosseriteknikerelev

Bayern AutoGroup A/SPubliceret 26. august 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil eller er du i gang med karosseriuddannelsen, og har du lyst til at kickstarte din uddannelse hos én af autobranchens store aktører? Så er her en spændende mulighed for dig…

UDVIKLING AF FAGLIGE KOMPETENCER Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en karosseriteknikerelev, der har lyst til at udvikle sig i en dynamisk branche og samtidigt arbejde aktivt med mærkerne BMW og MINI. Som lærling bliver du del af den daglige gang på pladeværkstedet, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, skal bidrage til at sikre den højeste kvalitet i det udførte arbejde. I dit uddannelsesforløb vil du tilegne dig viden om teknik, elektronik og svejsning samt lære at arbejde i forskellige materialer såsom stål, letmetal, aluminium og plast.

Vi tilbyder samtidig en uddannelsesplads, hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Dertil sørger vi for at skabe en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os, hvilket vil sikre et solidt fundament til en fremtidig karriere inden for autobranchen.

ANSVARLIG & KVALITETSORIENTERET Du vil eller er i gang med karrosseriteknikeruddannelsen og er derfor på jagt efter en læreplads. Som person er du ansvarsbevidst, struktureret og kvalitetsorienteret i alle aspekter af dit arbejde.

Dertil er du en holdspiller, der altid er klar på at give dine kollegaer en hjælpende hånd, så I sammen kan bidrage til en høj kvalitet og god kundeservice på tværs af forretningen.

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN? Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående eller til udformningen af ansøgningen, er du meget velkommen til at kontakte Mikael Christensen på tlf. 2538 4142.

DIN NYE ARBEJDSPLADS Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores forretning i Aalborg, hvor du vil blive del af et bilhus med 50 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed og integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.   

Tip en venAndre stillinger