printshare

Medhjælper til Salgsafdelingen

Aalborg, Bayern AutoGroup A/SPubliceret 22. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig et studiejob, hvor du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? - så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til vores salgsafdeling 

 

KUNDEMODTAGELSE I SALGSAFDELINGEN 

Hos Bayern AutoGroup Aalborg søger vi en salgsmedhjælper til vores salgsafdeling, som har lyst til at hjælpe vores sælgere med at sikre den bedste service til vores kunder.   

Dine arbejdsopgaver vil bestå af rengøring af biler herunder vask og støvsugning, klargøring af bilerne til prøvekørsel samt hjælpe og servicere kunden både før, under og efter prøvekørslen. Desuden vil du komme til at fungere som støttefunktion til vores salgssupporter og bistå med at løse diverse ad hoc opgaver i afdelingen. 

UDADVENDT OG SERVICEMINDED 

Som en del af salgsafdelingen er det essentielt, at du er udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, kan tage initiativ og hjælpe til, når der er brug for det samt er fleksibel i henhold til varierende arbejdstider.  

Arbejdstiderne er typisk hverdage kl. 13.00 - 17.30 og søndage kl. 11.00 - 16.00. Du vil indgå i et team af andre salgsmedhjælpere med en fleksibel vagtplan. Eftersom du bliver ansvarlig for at klargøre biler til prøvekørsel, er det nødvendigt, at du har et gyldigt kørekort. 

DIN NYE ARBEJDSPLADS 

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Aalborg, hvor du vil blive en del af et bilhus med 40 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.   

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.  

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn  

ER DU INTERESSERET? 

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send dit cv hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Helle Bak på telefon 22226669 eller pr. mail helbak@bag.dk.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger