printshare

Pladesmed

Bayern AutoGroup Odense, Bayern AutoGroup A/SPubliceret 1. juni 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du en kvalitetsbevidst pladesmed, og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? - så kan det være lige netop dig, vi søger. 

FOKUS PÅ HØJ KVALITET & KUNDESERVICE I SÆRKLASSE

Hos Bayern AutoGroup Odense søger vi en pladesmed, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Odense er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI og vores store skadecenter reparerer små og store skader på både BMW & MINI, men også en del andre brands. Vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker, hvor der også tilbydes relevante uddannelser indenfor BMW og MINI.

På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Desuden vil dine primære arbejdsopgaver bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og reparation af skader på bilerne. Det er ikke et krav, men en fordel hvis du har erfaring med autotaks, da du af og til takserer egne opgaver.  

SERVICEMINDED HOLDSPILLER

Du har forventeligt erfaring fra en lignende stilling som pladesmed, hvor du sætter en ære i at yde god service til kunderne. Som person er du serviceminded og samarbejdsvillig, og du trives med at være en del af et team og bidrage til et solidt samarbejde på tværs af forretningen. Du er engageret i dit arbejde med biler og er både effektiv og grundig i din arbejdstilgang, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. 

ER DU INTERESSERET?

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Skadeschef Rene Kristensen på tlf. 52 32 87 12.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger