Pladesmed

Bayern AutoGroup AalborgPubliceret 27. juli 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du en kvalitetsbevidst pladesmed og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? - så kan det være lige netop dig, vi søger. 

Fokus på høj kvalitet  

Vi søger en pladesmed til Bayern AutoGroup Aalborg, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Aalborg er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker. 

På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Desuden vil dine primære arbejdsopgaver bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne. Det er ikke et krav, men en fordel hvis du har erfaring med autotaks, da du af og til takserer egne opgaver.  

Serviceminded og god service 

Du har forventeligt erfaring fra en lignende stilling som pladesmed og du sætter en ære i at yde god service til kunderne. Som person er du udadvendt, serviceminded og samarbejdsvillig, og du trives med at være en del af et team og bidrage til et solidt samarbejde på tværs. Du er engageret i dit arbejde med biler og er både effektiv og grundig i din arbejdstilgang, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Din nye arbejdsplads 

Du bliver en del af den eksklusive forhandlerkæde Bayern AutoGroup, som har seks forretninger i Danmark og hvor målsætningen er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads vil blive i vores forretning/pladeværksted i Aalborg, hvor du vil blive del af et bilhus med 31 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil blive tilknyttet pladeværkstedet, som består af et team på 5 personer. Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Aalborg vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som blev grundlagt i 1967 og i dag er en ledende aktør i den nordiske autobranche. Vores koncernværdier er ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion, hvilket skaber fundamentet for vores forretning. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, hvorfor vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

Er du interesseret? 

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter aftale. 

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Værkfører Jørn Ole Andersen på tlf. 29 93 80 41 eller på jorand@bag.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Tip en venAndre stillinger