Karrosseritekniker

Aarhus, Bayern AutoGroup A/S

Er du en kvalitetsbevidst karrosseritekniker og har du lyst til at udvikle dig i et dynamisk bilhus, som en del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde? Brænder du for god kundeservice og høj kvalitet? Så er her en spændende mulighed for dig.

 

UDVIKLING I ET DYNAMISK BILHUS

På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. 

Derudover vil du opleve:  

  • En ambitiøs virksomhed, med erfarne chefer & ordentlighed i højsædet
  • Høj medarbejdertilfredshed og kompetent sparring
  • Sammenhold i hele forretningen, drevet af passion & ambition
  • Stor frihed og ansvar

Hos Bayern AutoGroup Aarhus er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI og pladeværkstedet er carbon certificeret. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer yder en professionel indsats og brænder for at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og reparation af skader på bilerne. 

Vores nye karrosseritekniker vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker, hvor der vil være rig mulighed for personlig og faglig udvikling og du kan bl.a. tilbydes BMW Body Master Technician, som er BMWs højeste niveau inden for Karosseritekniker uddannelse. 

 

SERVICEMINDED HOLDSPILLER

Du er uddannet karrosseritekniker/pladesmed og har forventeligt erfaring fra en lignende stilling.

Som person er du: 

  • Kundeorienteret og sætter en ære i at yde god service til kunderne.
  • Serviceminded holdspiller, med fokus på samarbejde på tværs af forretningen. 
  • Engageret i dit arbejde med biler og er effektiv og grundig i din arbejdstilgang
  • Detaljeorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten. 

 

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, ser vi frem til at få dig på holdet. Vi vurderer og behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, eller har lyst til at komme forbi til en uforpligtende samtale, er du meget velkommen til at kontakte pladechef Mike Gregersen på 3062 5547.

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW & MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Aarhus hvor du vil blive del af et bilhus med dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Aarhus A/S bliver du desuden del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. 

Tip en venAndre stillinger

Publiceret27. marts 2024

AnsøgningsfristHurtigst muligt

KontaktPladechef Mike Gregersen3062 5547

Arbejdsstedets adresseBlomstervej 4A, 8210 Aarhus V, DanmarkÅbn i Google Maps