Værkfører

Publiceret 3. juli 2019 12:38:31

Bayern AutoGroup Kolding

Bring dit skarpe overblik og din tekniske baggrund i spil og vær med til at sikre og udvikle den daglige drift og effektivitet på værkstedet. Bliv medansvarlig for de gode kundeoplevelser og bidrag til den videre succes på eftermarkedet.

MEDANSVAR FOR VÆRKSTEDET OG DEN GODE KUNDEOPLEVELSE

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en værkfører, som via høj kundetilfredshed og kundefokus skal sikre, at vi er den foretrukne samarbejdspartner på både nyere og ældre BMW og MINI i vores område. Du vil have medansvar for at sikre den daglige drift og høje effektivitet på værkstedet. Sammen med værkførerteamet skal du sikre, at der leveres den professionelle og servicemindede kundemodtagelse, rådgivning samt tilbudsgivning som vores kunder forventer.

TEKNISK STÆRK MED ET SKARPT OVERBLIK

Du har forventeligt en teknisk stærk baggrund og kommer fra en lignende stilling i autobranchen, hvor du har været vant til at arbejde med planlægning og drift af værkstedet. Du er udadvendt og sætter en dyd i altid at levere høj kvalitet i det udførte arbejde. Kendskab til BMW og MINI er en fordel, men ikke et krav.

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STØRRE KONCERN

Vores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i Kolding, hvor du vil blive en del af et bilhus med 51 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Som medarbejder hos Bayern AutoGroup Kolding vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Du ansøger via linket. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte værkstedschef Henrik Jespersen Kyster telefon 70 11 22 77 eller pr. mail hejeky@bag.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Bayern AutoGroup A/S

Værkfører – Ansøg

Indtast navn og e-mailadresse, og tryk Fortsæt

eller Annuller