Logistikkoordinator

Publiceret 21. juni 2019 11:48:18

Hyundai Danmark & Sverige

Bliv del af en spændende organisation, hvor dine logistiske kompetencer og dit gode servicegen vil blive udviklet og bragt i spil. Få medansvar for transport og logistik af vores biler i Danmark og Sverige og vær med til at skabe godt samarbejde med vores mange forhandlere.

TRANSPORT & LOGISTIKSTYRING

Til Hyundais salgslogistikafdeling søger vi en logistikkoordinator, der bliver en væsentlig del af den logistiske krumtap, der sikrer, at vi kan sælge biler til både vores danske og svenske forhandlere. Som vores logistikkoordinator bliver du en del af salgslogistikafdelingen, hvor vi lægger stor vægt på en effektiv og smidig, samt god og smilende kundeservice til vores forhandlernet. Internt hjælper vi hinanden til de gode resultater og bidrager med god intern sparring, så du får succes i dit job. Du vil i samarbejde med det øvrige team varetage bestilling af biler hos Hyundai, fakturering af biler til forhandlere, transport og logistikstyring af biler, support af vores forhandlernet både på mail og telefon samt en række andre spændende ad hoc opgaver.

Vi tilbyder her en administrativ spændende stilling i en attraktiv organisation, hvor der internt arbejdes tværorganisatorisk for, at vi bedst muligt servicerer vores forhandlernet i både Danmark og Sverige. Du vil få mulighed for at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af vores salgslogistik. Salgslogistik teamet består af tre personer, der i fællesskab sikrer udførelsen af alle logistik processer fra bestilling hos fabrikken til levering hos forhandler, og de ser alle frem til at byde dig velkommen.

STRUKTURERET OG SYSTEMATISK

Du har forventeligt en administrativ baggrund evt. med fokus på supplychain/disponering. Du motiveres af at være en del af et stærkt team, der leverer gode resultater, og som spiller hinanden bedre igennem sammenhold, sparring og dialog. Det er vigtigt, at du kan holde hovedet koldt og detaljegraden høj, selv i en hektisk hverdag, således vi opretholder vores høje kvalitet i arbejdet.

Som person er du pålidelig og en holdspiller, som bidrager til, at alle kommer helt i mål med vores opgaver. Du har en systematisk og struktureret tilgang i dit arbejde og sætter en ære i at levere god kundeservice. Du er dygtig til at anvende forskellige IT-værktøjer og evt. velbevandret i AX Dynamics og Excel. Desuden er du sikker i engelsk, både i skrift og tale - og kan du svensk er det en fordel, men ikke et krav

DIT NYE TEAM - DIN NYE ARBEJDSPLADS

I november 2018 overtog vi importen af Hyundai i Sverige og sammen med vores forhandlere fokuserer vi nu på at udvikle og styrke vores position på både det svenske og danske marked. Hyundai Danmark driver importen af Hyundai i Danmark siden 1992. I alt er vi på begge markeder stærkt repræsenteret med mere end 110 forhandlere.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så sende din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Logistics Manager Lisbeth Gejl Madsen på tlf. 88 32 80 02 eller pr. mail l.gejlmadsen@hyundai.dk.

Arbejdssted er Korsvej 1, 6000 Kolding.

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Hyundai Bil Import A/S

Logistikkoordinator – Ansøg

Indtast navn og e-mailadresse, og tryk Fortsæt

eller Annuller