printshare

Tekniker

Terminalen Esbjerg, Terminalen A/SPubliceret 8. juli 2022
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vil du udvikle dine kompetencer hos et professionelt og ambitiøst bilhus, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde bidrager til høj kundetilfredshed og vores fremtidige succes? Så er her en spændende mulighed for dig…

HØJ KVALITET OG FOKUS PÅ KUNDETILFREDSHED

Som tekniker vil du komme til at arbejde med bilmærkerne Hyundai, BMW og Nissan. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt fra almindelig service til tekniske opgaver alt efter erfaring. Du vil dog primært få ansvar for at håndtere og udføre mekanisk og teknisk reparation, fejlsøgning, service m.m., hvor du vil få alle tekniske hjælpemidler stillet til rådighed.

I takt med en generel stigende forbrugerpræference for elbiler, vil du i din rolle således også skulle udøve teknisk service hertil. Ligeledes vil der i arbejdet være mulighed for efteruddannelse med henblik på, at du som tekniker altid er opdateret på den nyeste viden inden for elbiler.

SELVSÆNDIG HOLDSPILLER

Du er uddannet mekaniker med en stærk teknisk baggrund, har gerne erfaring fra en lignende teknisk stilling og ønsker at fortsætte din udvikling i et ambitiøs og professionelt bilhus. Som person er du proaktiv, struktureret og arbejder selvstændigt med høj disciplin, men samtidig er du altid klar til at hjælpe dine kolleger. Du har fokus på god kundeservice og høj kvalitet, hvor du altid stræber efter at gøre arbejdet rigtigt første gang. Du har flair for brug af diagnosetestere og er vant til at arbejde med IT. Kendskab til Hyundai, BMW og Nissan er en fordel men ikke et krav.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Filialdirektør, Jan Stagaard, på tlf. 42142288.

Vi glæder os til at høre fra dig!

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med flere forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Esbjerg er vi autoriseret forhandler af Hyundai, BMW og Nissan og vi går meget op i, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen Esbjerg vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed & integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

 

Tip en venAndre stillinger