Salgskonsulent

Publiceret 21. maj 2019 08:06:55

Terminalen Birkerød

Besidder du et naturligt sælgergen, og har du lyst til at blive en del af en moderne virksomhed, hvor fokus er på at sikre god performance og høj kundeservice? Så kan det være lige netop dig vi leder efter.

SALGSKONSULENT MED BRANDFORSTÅELSE

Hos Terminalen Birkerød søger vi en salgskonsulent, der kan bidrage til at sætte retningen for salget af nye såvel som brugte biler i forretningen. Du vil blive del af vores salgsteam bestående af 6 medarbejdere, der sammen sørger for at sikre høj performance og kundeservice, der matcher vores gode produkter og høje kvalitet.

Som salgskonsulent vil du blive ansvarlig for opnåelse af de fastsatte salgsmål samt udarbejdelse af serviceaftaler og finansieringer. Yderligere vil du, i samarbejde med resten af afdelingen, stå for at varetage markedsføringen af brandet for således at sikre et positivt image udadtil, der er i tråd med vores grundlæggende værdier.

SERVICEMINDED HOLDSPILLER

Du har forventeligt 3 års erfaring med salg inden for autobranchen, og besidder således en grundlæggende forståelse for selve branchen som helhed og mere specifikt det marked som Terminalen opererer i.

Som person er du udadvendt og serviceminded i din tilgang til kunder og kollegaer. Du er proaktiv, resultatorienteret og motiveres af at gå den ekstra mil for kundens behov for således at sikre den bedste kundeoplevelse. Ydermere besidder du en god arbejdsmoral og solide handelsværdier, der garanterer den bedste handel for begge parter.

Eftersom du dagligt vil indgå i et tættere samarbejde med det resterende salgsteam, er det essentielt, at du er en holdspiller, der formår at bidrage til en høj og positiv energi i det daglige samarbejde på tværs af forretningen.

ET DYNAMISK ARBEJDSMILJØ

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen Birkerød er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Hyundai og Honda, og vi går meget op i at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Dette medfører, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de besidder den korrekte viden inden for vores bilmærker.

Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandsskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende of tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Brian Alsø på tlf. 20 63 86 15 eller på mail bra@terminalen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Terminalen A/S

Salgskonsulent – Ansøg

Indtast navn og e-mailadresse, og tryk Fortsæt

eller Annuller