Pladesmed

Publiceret 21. juni 2019 09:31:03

Terminalen Aarhus

Har du lyst til at blive del af et moderne bilhus med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Så kan det være lige netop dig, der er vores nye pladesmed.

SPÆNDENDE JOB PÅ PLADEVÆRKSTEDET

Hos Terminalen Aarhus søger vi en pladesmed til vores professionelle team med 6 medarbejdere, der alle arbejder for at sikre den bedste service til vores kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne.

I huset arbejder vi med mærkerne Honda, Hyundai, Jaguar, LandRover og Fiat. Kendskab til disse mærker vil være en fordel, men er ikke et krav, da vi igennem samarbejde med alle forsikringsselskaber udfører arbejde for alle mærker.

UDADVENDT & SERVICEMINDED

Du har forventeligt erfaring fra en lignende stilling som pladesmed og brænder for at yde god service til kunderne. Som person er du udadvendt og trives med at være en del af et team, for således at bidrage til et solidt samarbejde på tværs af forretningen. Du er engageret i dit arbejde med biler og er både effektiv og grundig i din arbejdstilgang.

Vi tilbyder til gengæld en arbejdsplads med godt humør, og hvor samarbejde og professionelt håndværk danner rammerne for den daglige gang.

DIN NYE ARBEJDSPLADS

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Hos Terminalen går vi meget op i at have dygtige medarbejdere, som alle er specialister inden for deres område.

Som medarbejder hos Terminalen Aarhus, vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandsskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere of vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Ønsker du at søge stillingen, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, og opstart vil være hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er ud meget velkommen til at kontakte pladechef Jens Eg Lauridsen på telefon 86177100 eller på jenlau@terminalen.dk  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen | Tip en ven | Se andre stillinger hos Terminalen A/S

Pladesmed – Ansøg

Indtast navn og e-mailadresse, og tryk Fortsæt

eller Annuller