Pladesmedslærling

Aarhus, Terminalen A/SPubliceret 30. marts 2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du gennemført grundforløbet for karosseriuddannelsen, og er på udkig en læreplads eller er du måske allerede godt i gang, men har lyst til at fortsætte din uddannelse hos én af autobranchens store aktører? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye pladesmedslærling.  

 

UDVIKLING AF FAGLIGE KOMPETENCER   

Hos Terminalen Aarhus søger vi en pladesmedslærling, der har lyst til at udvikle sig i en dynamisk branche og samtidigt arbejde aktivt bl.a. med mærkerne Hyundai, Jaguar, LandRover og BYD. Som pladesmedslærling bliver du del af den daglige gang på pladeværkstedet, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, skal bidrage til at sikre den højeste kvalitet i det udførte arbejde, samt bidrage til en god kundetilfredshed på tværs af forretningen.  

Alt dette lykkes vi med, fordi vores medarbejdertilfredshed ligger i toppen af branchen og vi har en stærk kultur med fokus på sammenhold, samarbejde og anerkendelse.  

I dit uddannelsesforløb vil du tilegne dig viden om teknik, elektronik og svejsning samt lære at arbejde i forskellige materialer såsom stål, letmetal, aluminium og plast.  

Vi tilbyder en uddannelsesplads, hvor der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Dertil sørger vi for at skabe en glidende overgang mellem uddannelsens teoretiske elementer og det praktiske arbejde hos os, hvilket vil sikre et solidt fundament til en fremtidig karriere inden for autobranchen.  

 

ANSVARLIG & KVALITETSORIENTERET  

Som person er du ansvarsbevidst, struktureret og kvalitetsorienteret i alle aspekter af dit arbejde.  

Dertil er du en holdspiller, der altid er klar på at give dine kollegaer en hjælpende hånd, så I sammen kan bidrage til en høj kvalitet og god kundeservice på tværs af forretningen.  

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS  

Som medarbejder hos Terminalen Aarhus, vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere hvor vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.  

 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn    

 

Vil du med på holdet?  

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.  

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Pladechef, Jens Eg Lauridsen, på tlf. 42141005 eller mail jenlau@terminalen.dk  

Vi glæder os til at høre fra dig!  

 

Tip en venAndre stillinger