printshare

Kundeservicerådgiver

British Car Import A/S Publicerad den 7 februari 2022
Sista ansökningsdag : Ej angivet

Er du vår nye kundeservicerådgiver?

Som en del av utviklingen til Nic. Christiansen Gruppen skal vi utvide vårt kundeserviceteam i Oslo. Vi er nå på leting etter en ny kollega som skal bidra med å drifte samt støtte til kundeservice og salg med våre to bilmerker, Jaguar og Land Rover, i både Sverige og Norge. I samarbeid med Lead og Customer-teamet vil du få mulighet til å drive fremtidig utvikling og sette ditt eget preg på merkenes kundeservice. Du vil jobbe på tvers av de tre merkene, og bidra med god kundeservice til nye og eksisterende kunder og forhandlere. I det norske teamet vil du bli en del av vårt kommersielle team, og jobbe tett med kollegaer innen salg og markedsføring.

Dine overordnede oppgaver vil være følgende:

 • Arbeide systematisk med kundestøtte
 • Arbeid i vårt CRM-system
 • Skape god kundeservice - både muntlig og skriftlig
 • Administrere chattefunksjoner på nettsidene i samarbeid med ekstern partner
 • Ringe kunder og håndtere ulike bestillinger

Hvem er du?

 • Du har erfaring fra kundeservice
 • Du har en evne til å skape et tillitsfullt forhold til nåværende og potensielle kunder
 • Du har god forståelse for salgsprosessen og resultatskapende
 • Du er serviceinnstilt og lydhør overfor kundens behov
 • Du jobber strukturert og er fortrolig med administrative prosesser
 • Du kan gjøre deg forstått på norsk og/eller svensk - både skriftlig og muntlig.

Som en del av utviklingen av Jaguar og Land Rover er dette en mulighet for deg som er energisk og med stor interesse for salg og service. Du vil inngå i et team på 6 personer, hvor du vil være tilknyttet vårt kontor i Oslo.

Om du kjenner deg igjen i karakterbeskrivelsen, og synes jobben virker interessant, ser vi frem til å motta din søknad gjennom vår rekrutteringsportal. Du søker via lenken "søk".

Vi vurderer innsendte søknader fortløpende, så gjerne send søknaden din så snart som mulig - senest innen 28. Februar 2022. Om du har spørsmål angående stillingen, kan du gjerne kontakte vår Lead & Customer Operations Manager, Richie Lundberg på tlf. +46 704-49 88 eller e-post riclun@jaguarlandrover.se.

Et inspirerende arbeidsmiljø i en stor gruppe

Nic. Christiansen Gruppener er en ledende skikkelse i den nordiske bilindustrien og har per dags dato rundt 850 ansatte. Bedriften har en omsetning på kr 9 milliarder i året, og har kontorer i både Norge, Danmark, Sverige, Finland og Baltikum.

Nic. Christiansen Gruppen består av en rekke selskaper som primært driver med import og detaljhandel av biler, reservedeler og tilbehør samt finansiering og leasing av biler. Våre verdier, integritet, ambisjoner, samhold og lidenskap etterleves hver dag. Dette gjenspeiles blant annet i vår tilstedeværelse med kunder, kolleger og samarbeidspartnere, og våre ansatte er drivkraften for vår suksess.

Tipsa en vän