Sales Advisor Jaguar Land Rover

Publicerad den 18 juli 2019 16:40:35

BC Sweden

Vi har massor att göra och söker nu en innesäljare till vår verksamhet i Malmö!  Som ett led i utvecklingen av Jaguar och Land Rovers försäljningsökning i Sverige har vi nu en möjlighet för dig som är ambitiös, professionell och systematisk att vidareutveckla dina kunskaper inom försäljning och arbeta med CRM. Du får arbeta med spännande varumärken i en internationell miljö, i fina lokaler på mycket pendlingsvänlig adress i Hyllie. Varmt välkommen med din ansökan!  

ROLLEN I SIN HELHET 

För att stötta vår egen säljorganisation såväl som våra återförsäljares, söker vi nu ytterligare en Sales Advisor / Innesäljare med stort driv och vinnande personlighet. Du får en central roll i vårt kommersiella callcenter, och kommer att arbeta uppsökande med varma leads för att avtala provkörningar, skapa kunddialoger och leda kunden ytterligare ett steg framåt i köpprocessen. Du kommer att samarbeta tätt med dina kollegor inom både sälj och marknad för att öka vår närvaro hos potentiella kunder.

ARBETSUPPGIFTER 

  • Uppsökande samtal mot varma leads från hemsidor och events
  • Emellanåt uppsökande kontakt med olika potentiella kunder
  • Behovsanalys och kunddialog
  • Boka och koordinera provkörningar med lämplig återförsäljare
  • Arbeta systematiskt och effektivt med leadshantering
  • Stötta och följa upp säljarna i deras arbete med leads i vårt CRM system  
  • Samarbeta med Sälj och Marketing

Din arbetstid kommer primärt att vara kl. 8.30-16.30, men ibland behöver du arbeta även utanför kontorstid för att lyckas nå kunderna på den tidpunkt som är mest bekväm för dem. Du kommer också att delta i events med direkt kundkontakt och praktisk support till Sälj/Marketing. Rollen som Sales Advisor/ Innesäljare i vårt Callcenter är ett vikariat på 12 månader med god möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU? 

Du har god erfarenhet av telefonförsäljning från tidigare arbete. Du kan leda dialogen med potentiella kunder, och vet med dig att du har den uthållighet som krävs för att nå resultat. Du har en god förståelse för säljprocessen och dialogen med kunden, samt inser vikten av en väl utförd behovsanalys med nästa steg i åtanke.  Du har en förmåga att skapa innehållsrika kunddialoger, var och en på rätt nivå anpassad till varje kund, såsom ofta förväntas av varumärken i premiumsegmentet. Du är utåtriktad och drivande, samtidigt som du är serviceminded och lyhörd för kundens behov.

Du har goda administrativa kunskaper och en förmåga att arbeta systematiskt med många leads samtidigt. Du kan hantera koordinering av avtal med återförsäljarnas säljare, och löser detta på ett friktionsfritt och ansvarsfullt sätt. Du har lust och förmåga att hantera uppföljning av säljarna hos våra återförsäljare, för att säkra att vi tillsammans erbjuder den bästa servicen till kunden. Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att kunna axla rollen, liksom goda datorkunskaper. För att trivas hos oss är du prestigelös, engagerad och ambitiös, med siktet inställt på att överträffa förväntningar.

VILKA ÄR VI?

British Car Import är importör för Jaguar och Land Rover i Skandinavien. Jaguar och Land Rover genomgår en stor förändring där vi satsar stort på att utveckla återförsäljarnätet och försäljningen. Det svenska kontoret ligger i Malmö Hyllie och består i dag av ett tjugotal medarbetare.

Som medarbetare i BC Sweden AB blir du också en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den nordiska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.nc.dk.

INTRESSERAD? 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Marketing Director Genete Rafn: +45 42141149.

Ansök | Tipsa en vän | 

Sales Advisor Jaguar Land Rover – Ansök

Ange namn och e-mail adress och klicka sedan på Fortsätt

eller Avsluta