Sales Coordinator

BC SwedenPublicerad den 7 september 2021
Sista ansökningsdag den 30 september 2021

OM FÖRETAGET

British Car Import är bilimportör av Jaguar & Land Rover i Danmark, Norge och Sverige. BCI är en del av Nic. Christiansen Group, som är ett av de ledande företagen inom den skandinaviska bilindustrin och är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum.

Nic. Christiansen Group är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 850 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Hos Nic Christiansen Group speglas koncernvärderingarna: Korrekthet & Integritet, Ambition, Sammanhållning och Passion i vår närvaro med kunder, kollegor och partners där våra anställda står i centrum för att vi ska uppnå vår vision: "Moving Mobility and People"

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Coordinator har du en central roll i organisationen. Dina arbetsuppgifter består primärt av följande: 

  • Supportera försäljningsavdelningen samt Sales Director med olika rapporter och analyser
  • Ha löpande kontakt med Jaguar Land Rover angående dagliga frågor och försäljningsutveckling
  • Bistår övriga interna avdelningar med olika arbetsuppgifter vid behov, främst rapportering och analyser
  • Supportera och koordinera bilbeställningar och leveranser vid behov tillsammans med våra återförsäljare.

DIN PROFIL

Vi söker dig som trivs i en problemlösande roll och alltid vill erbjuda bästa möjliga leverans av arbetsuppgifter såväl internt som externt. Du har förmåga att snabbt anpassa dig till den föränderliga vardag vi från tid till annan har och dina personliga egenskaper präglas av struktur, samarbetsvilja och positivitet vilket gör dig till en uppskattad kollega.

Vi tror att du ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har du tidigare arbetat inom fordonsbranschen ser vi det som meriterande. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Erfarenhet av Microsoft Dynamics AX är mycket meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift samt känner dig bekväm att tidvis jobba under tidspress.

Det är viktigt att du trivs hos oss och du kommer att välkomnas av en sammansvetsad och kompetent grupp. Du möts av entusiastiska kollegor med ett stort intresse för fordonsbranschen, där du i din roll som Sales Coordinator kommer att bidra till en positiv utveckling för Jaguar & Land Rover.

Om du vill veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Anna Ulvin, Sales Director + 46 763 21 16 73. För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Amanda Lindgren, HR Business Partner +46 703 89 88 04. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 26 September.

Tipsa en vänAndra tjänster