Servicerådgivare Jaguar Land Rover

BMG Stockholm, British MotorGroup A/SPubliceret 10. februar 2023
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

Älskar du människor? Tycker du att det är kul och stimulerande att hjälpa andra, och trivs du dessutom med att arbeta i team och ser styrkan i att uppnå mål tillsammans?

Då vill vi träffa dig! Vi söker en Servicerådgivare till vår fantastiska anläggning i Smista. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Rollen i stort

Som Servicerådgivare hos oss supporterar du våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du hanterar kontakten med våra kunder, sköter administration och arbetar med merförsäljning. Du är spindeln i nätet som håller ihop alla trådar för att kunden skall få den bästa kundupplevelsen. Du är en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer.

 

Vad erbjuder vi?

En plats i ett högpresterande team med en familjär känsla, vi ställer upp för varandra. Vi erbjuder mycket utbildningar via generalagent samt fabrik och för den som önskar utvecklas finns det stora möjligheter. Vi är ett litet team som hanterar allt, vilket gör att man får en varierande vardag med mycket utmaningar och givande stunder. Framför allt värdesätter vi att ha roligt och att alla trivs på jobbet.

 

 

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från bilbranschen i en serviceorienterad roll. Ett tempo som är högt och varierande uppgifter är ingen konst för dig att hantera. Vi tar för givet att du har god datorvana och erfarenhet från att jobba med Kobra/Automaster/WinAssist/Cabas. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Du har minst B-körkort.

Vi söker dig som älskar att ge service, såväl intern som externt. Du har god förståelse och insikt i vad som krävs för att skapa ambassadörer. Du har en fingertoppkänsla och vet hur du ska hantera de flesta tänkbara situationer som kan förekomma i kundrelationer. Givetvis är det positivt om du har ett bilintresse men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och har en lösningsorienterad approach.

 

Intresserad? Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Servicechef Jonathan Schüler 08-409 093 89.

 

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op.

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette en JobAgent. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.