Reservedelsekspedient

British MotorGroup KøbenhavnPubliceret 4. oktober 2021
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

STRUKTURERET LAGERSTYRING

Hos British MotorGroup i Gladsaxe søger vi en reservedelsekspedient, der i samarbejde med det resterende team på lageret skal bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Som reservedelsekspedient vil din primære arbejdsopgave indebære at yde professionel kundeservice og rådgivning til både interne såvel som eksterne kunder i forretningen. Dertil vil du blive medansvarlig for at sikre en effektiv styring af lageret samt stå for bestilling, salg og disponering af reservedele. Ligeledes vil du skulle administrere både ordremodtagelser fra eksterne værksteder og bogføring af diverse varekøb.

Du vil således komme til at spille en central rolle for vores succes i reservedelsafdelingen og vil yderligere blive del af en firma hvor kvalitet, samarbejde og kundeservice er i højsædet.

SERVICEMINDED TEAMPLAYER

Du er forventeligt uddannet reservedelsekspedient og kommer gerne fra en lignende stilling i autobranchen. Det er en fordel at du har kendskab til vores Jaguar og Land Rover produkter, så du dermed kan give vores kunder den bedste rådgivning.

Som person er du imødekommende, opsøgende og proaktiv i din tilgang til arbejdet og har et stort fokus på kundetilfredshed og godt samarbejde på tværs af afdelingerne. 

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "Søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte reservdelschef Thomas Kay på telefon +45 88938915  eller pr. mail thokay@britishmotorgroup.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STØRRE KONCERN

Vores forhandlerkæde British MotorGroup A/S er en eksklusiv forhandler og værksted for de to britiske bilmærker Jaguar og Land Rover. Din arbejdsplads bliver i vores forretning i København, hvor du vil blive del af et bilhus med 25 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et stærkt værkstedsteam med reference til Værkstedschefen.

Som medarbejder hos British MotorGroup København vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores koncernværdier er ordentlighed, ambition, sammenhold og passion, hvilket skaber fundamentet for vores forretning. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

Tip en venAndre stillinger