printshare

Servicerådgivare

British MotorGroup A/S Publicerad den 16 maj 2022
Sista ansökningsdag : Så snart som möjligt

Älskar du människor?

Tycker du att hjälpa andra är kul och stimulerande? Nu har du möjligheten till att arbeta med ett starkt team som är målfokuserade och stort engagemang.

Är du den vi söker?

British MotorGroup Danderyd

British MotorGroup är stolt förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Nu tar vi ytterligare steg mot att bli den vassaste serviceorganisationen inom svensk bilhandel och söker förstärkning med en medarbetare till vårt serviceteam i Danderyd.

Att jobba hos oss är mer än bara ett jobb, det handlar om att passionerat leva våra kärnvärden. Vi är ett team som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar och med mycket involvering av alla på anläggningen. Vi är övertygade om att fortbildning är oerhört viktigt för våra medarbetare, vilket vi erbjuder! Alla har en personlig utbildningsplan, omfattande såväl webb- som lärarledda utbildningar.

Rollen

Du kommer att supportera våra kunder med allt kring deras verkstadsbesök. Du kommer sköta kontakten med dina kunder, hantera administrationen och jobba med merförsäljning. Du är spindeln i nätet som håller ihop alla trådar för att kunden skall få bästa kundupplevelsen, och vara en viktig kugge i att skapa nöjda kunder som blir våra ambassadörer.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att ge service, såväl intern som externt. Du har god förståelse och insikt i vad som krävs för att skapa ambassadörer. Du har en väl utvecklad fingertoppkänsla och vet hur du ska hantera de flesta tänkbara situationer som kan förekomma i kundrelationer. Givetvis är det positivt om du har ett bilintresse men det viktigaste är att du brinner för relationen mellan människor och har en hjälpande approach.

Du har tidigare erfarenhet från serviceverksamheter som hotell, restaurang eller verkstad.

Vi tar för givet att du har god datavana och erfarenhet från att arbeta med affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har minst B-körkort. Att du har arbetat i Kobra är meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Fredrik Byrler, 08-409 093 39 eller kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Generalist Madeleine Grytzell Lundahl 0703-3898801.

Välkommen till British MotorGroup Stockholm! 

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Bolaget har ca 34 anställda fördelat på försäljning, verkstad, reservdelar och administration.  

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.  

 

 

 

Tipsa en vänAndra tjänster