Studentermedhjælper til Politik og Analyse

Erhvervspolitisk afdeling, ITDPubliceret 26. marts 2024
Ansøgningsfrist 22. april 2024

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL POLITIK OG ANALYSE TIL INTERNATIONAL TRANSPORT DANMARK


Har du lyst til at arbejde med politikudvikling og analyse i en stærk, international og toneangivende erhvervs-organisation? Så er det måske dig, vi leder efter som studentermedhjælper i International Transport Danmark (ITD)


ITD er Danmarks internationale transportorganisa-tion. Vi har hovedsæde i eksportvognmændenes hovedstad Padborg, vi har politiske kontorer i København og Bruxelles, og vi har 10 landekontorer på kryds og tværs i Europa. Med 225 medarbejdere og en balancesum på 1,3 mia. kr. er vi en storebror blandt transportorganisationerne i Europa.
Vi arbejder for, at det skal være nemmere og bedre kunne betale sig at være vognmand i Danmark, og den internationale transport i Europa skal være så gnidningsfri som muligt.


DINE ARBEJDSOPGAVER:
•  Research, databehandling og analyse ifm. konkrete politiske emner
•  Udarbejde notater, politikpapirer og mindre analyser
•  Bidrage til koordinering og forberedelse af møder, konferencer og events
•  Monitorere politiske dagsordener.


Du læser formentlig cand.polit., cand. scient. el.lign.


Vi tilbyder dig en stilling i et ungt og uformelt miljø, hvor der er kort fra tanke til handling. Du vil have stor mulighed for at præge din egen opgaveporte-følje.


Startlønnen er 250 kr. i timen + arbejdsgiverbetalt pension. Du er med i vores kantineordning på vores kontor på Rådhuspladsen i København. Stillingen er 15 - 20 timer om ugen med stor fleksibilitet, så du kan passe dit studie.


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte pressechef Martin Skovmand på telefon 4221 1230 eller e-mail msk@itd.dk.


Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rigtige kandidat. Send os derfor din ansøgning snarest, senest 22. april 2024.

Tip en venAndre stillinger