IT-Systemadministrator

 Publiceret 10. januar 2020

ER DU VORES NYE IT-SYSTEMADMINISTRATOR?

Vil du være med til at udvikle Barslund Groups IT-infrastruktur? Derudover sikre, at vores IT-drift i Danmark og Sverige fungerer optimalt? Så er stillingen som IT-Systemadministrator hos Barslund Group netop dét, du søger.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling som en af vores nøglepersoner i IT-driftsafdelingen. Du får en central rolle inden for udvikling, drift og vedligeholdelse af Barslund Groups IT systemer - dette på tværs af selskaberne i både Danmark og Sverige. Du kommer til at spille en stor rolle i forhold til kontinuerligt at modernisere vores IT-systemer. Barslund Group er nemlig kendetegnet ved at være en moderne, højteknologisk koncern, hvor digitalisering og innovative arbejdsmetoder er en del af vores daglige arbejdsgange.

Arbejdsopgaverne vil være spændende, alsidige og brede sig over en stor vifte af produkter og teknologier inden for Microsoft samt Linux. Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Kvistgård, hvor support til brugere vil ske fysisk eller via telefon og fjernsupport. Du får et stort medansvar for vores fortsatte udvikling af systemerne, da du løbende vil medvirke til optimering af vores interne processer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■ Drift og vedligeholdelse af Barslunds Groups IT-systemer, servere, backup, netværk m.m.

■ IT-proces- og automatiseringsimplementering

■ IT-projektimplementering

■ 3. level support

■ Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du har en IT teknisk baggrund med minimum 4 års erfaring, hvor du har arbejdet som alsidig IT-medarbejder og har stor erfaring i drift af et Microsoft/Linux miljø. Du har en høj grad af faglighed i forhold til at kunne kvalitetssikre og yde faglige leverancer. Desuden ser vi gerne, at du har erfaring med brug af Microsofts produkter som fx MS Exchange, MSSQL, Server 2k16-19, DFSR, PowerShell samt produkter fra andre udbydere, heriblandt Vmware vSphere 6.5, Veeam Backup and Replication og Netværk/Fortinets produkter.

Du arbejder proaktivt, energisk og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du ser muligheder frem for begrænsninger.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: IT - udviklingschef, Michael Hoffensetz, på tlf.: +45 3164 2513. Vi indkalder til samtaler løbende og forventer stillingen besat hurtigst muligt. Send gerne din ansøgning snarest muligt.

 

Barslund Group består af otte selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og du får mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøge os på de sociale medier.

Tip en venDetaljer

KMA-praktikant

 Publiceret 3. januar 2020

ER DU VORES NYE KMA-PRAKTIKANT?

Interesserer du dig for BIM-integration, digitalisering af processer og produktionsoptimering? Er du systematisk og er brugerdesign (UX) lige dig? Hvis ja, så har du nu muligheden for at blive praktikant i Barslunds KMA-afdeling (Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø).

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Du bliver en del af et af danmarks førende infrastrukturselskaber. Praktikken hos Barslund giver dig en enestående mulighed for at komme helt tæt på arbejdet med digitale værktøjer og tilpasning af disse til konkrete projekter i Barslunds projektportefølje. Du vil blandt andet blive en del af projektet Nyt Hospital Nordsjælland - Nordsjællands nye supersygehus. Du vil i løbet af din praktik være med til at udvikle Barslunds digitale systemer, særligt med henblik på brugen og tilpasning af Dalux Field. Derudover vil du være med til at vurdere nye tiltag, komme med input til diverse forbedringsmuligheder og systematisere det allerede etablerede system.

Du vil i praktikken arbejde tæt sammen med KMA-chefen, byggeledelsen og folkene i marken.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Som praktikant får du både ansvar og spændende udfordringer. Arbejdsopgaverne er varierende men vil hovedsageligt bestå af:

■    Videreudvikling af vores Dalux struktur og opbygning

■    Videreudvikle formen for digital kvalitetssikring blandt andet tjeklister

■    Videreudvikle templates, tjeklister og opsamlingsrapporter for dagsproduktion 

■    Arbejde med tilpasning af Barslunds kvalitetsledelsessystem og digitale løsninger

■    Udfordre os på metoder og arbejdsgange i forhold til den digitale tankegang

■    Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende  

 

DIN PROFIL

Hos Barslund sætter vi stor pris på nye idéer og ønsker kollegaer, som vil være med til at udvikle virksomheden. Du arbejder proaktivt, energisk og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Vi ser gerne, at du har en indgående interesse for BIM, digitalisering, ledelsessystemer og produktionsopfølgning. Du skal finde entreprenørverdenen interessant og brænde for optimering af digitale løsninger. Vigtigst af alt, skal du turde tage ansvar, være nytænkende, og have et DRIVE!

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til praktikken, kan du kontakte KMA-chef, Søren Andersson, på mail ssa@barslund.as eller tlf. +45 3164 2745.

Barslund Group består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og du får mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøge os på de sociale medier.

Tip en venDetaljer

Praktikforløb hos Barslund

Demo Publiceret 2. oktober 2017

Interesserer du dig for anlægs- og byggebranchen? Synes du, det kunne være spændende at planlægge og gennemføre projekter fra start til slut? Der er måske en indre projektleder gemt i dig? Hvis ja, så skal du i praktik hos Barslund - en af Danmarks største entreprenørselskaber. Barslund Koncernen rummer i dag over 500 medarbejdere fordelt i Danmark og Sverige. Vi har gennem årene udført nogle af landets største anlægsprojekter og er kendt for vores høje kvalitet.

Hos os kan du blandt andet få øget kendskab til entreprenørbranchen og alle dens facetter. Du lærer at planlægge og gennemføre projektforløb, får indsigt i tilbudsfasen med tilhørende beregning, og kommer til at stifte bekendtskab med den nyeste teknologi, 3D-modeller, analyser, databehandling m.m.

Med et praktikophold hos Barslund får du mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på forløbet, så det bliver skræddersyet dine mål og ønsker.

Det kan være, du ser Barslund som din fremtidige arbejdsplads? Det kan også være, at du blot ønsker, at blive skarpere på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden? Vi sætter stor pris på nye idéer og ønsker medarbejdere, som vil være med til at udvikle virksomhedens virke.

Uanset om det i fremtiden bliver Barslund eller ej, kan du få en spændende start på din karriere i vores firma sammen med selvstændige, engagerede og fagligt veluddannede holdkammerater, der alle sætter barren højt. Vi har masser af erfaring og viden at trække på, som du kan bruge fremadrettet i din uddannelse og senere karriere.

Du får både ansvar og spændende udfordringer, der sammen med løbende vejledning, er med til at udvikle og dygtiggøre dig både fagligt og personligt. 

Forventninger til dig: Du skal turde tage ansvar, Du skal være innovativ, Du skal have et DRIVE

Tip en venDetaljer

JobAgent

Tilmeld dig JobAgenten, og modtag stillingsopslag, som matcher dine præferencer, så snart de bliver slået op. 

Er der ikke en ledig stilling som matcher dine kompetencer, er du velkommen til at oprette dig i en af vores JobAgenter. Så vil du automatisk modtage en mail, hvis vi slår en stilling op, som kunne have interesse for dig.