Formand til Fyn

 Publiceret 4. juni 2019

FORMAND TIL ANLÆGSPROJEKTER PÅ FYN

Brænder du for anlægsbranchen og har du lysten til at lede store og mellemstore projekter? Dertil være resultatskabende og sikre at vores projekter bliver gennemført i den højeste kvalitet?Så er stillingen som formand hos Barslund netop dét, du søger.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Du vil som formand have et stort ansvar for produktionen på store og mellemstore projekter, samt ledelse af folkene i marken. Sammen med det øvrige projektteam udarbejder du ressource- og tidsplaner, og sikrer, at projektet bliver gennemført som planlagt. Med stillingen følger gode udviklingsmuligheder, både personligt og fagligt, hvor du kan sætte dit præg på arbejdspladsen. Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■ Lede den daglige produktion på pladsen

■ Udarbejde ressource- og tidsplaner sammen med det øvrige projektteam

■ Sikre at projektet bliver gennemført som planlagt

■ Udarbejde praktiske løsninger til en effektiv udførelse af arbejdet

■ Sikre at arbejdsmiljø- og kvalitetskrav bliver overholdt, så vi undgår arbejdsskader og sikrer høj kvalitet i vores arbejde

■ Sikre gode kunderelationer

■ Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

 

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER 

Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring med overordnet ansvar fra en lignende virksomhed/branche. Vi leder efter robuste kandidater, der har stor personlig gennemslagskraft samt arbejder systematisk og er resultatorienterede. Et godt netværk inden for entreprenørbranchen vil være et aktiv i dit arbejde. Vi ser gerne, at du har stærk økonomisk forståelse, samt evne til at finde gode og praktiske løsninger. Du arbejder proaktivt, energisk og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef, Johan Laursen, på tlf.: +45 3164 2512 eller markedschef, Jimmy Knudsen, på tlf.: +45 3164 2672. Vi indkalder til samtaler løbende og ser stillingen besat snarest muligt.

 

Barslund Group består af syv selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får du mange nye, engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier. 

Tip en venAndre stillinger