Kommunikationspraktikant

 Publiceret 24. maj 2019

Barslund Groups Kommunikationsafdeling søger en praktikant til start sommer/efterår 2019. Kommunikationsafdelingen varetager den interne og eksterne kommunikation for koncernens selskaber (Barslund, Spotland, Zøllner, Shoulders, MH). Der er derfor rigeligt at lave - og god mulighed for enten at prøve flere kommunikationsdiscipliner af eller fordybe sig i et bestemt projekt.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Du har nu muligheden for at sætte dit aftryk på kommunikationen i Barslund Group. Selskaberne i koncernen har hvert deres ekspertiseområde. Barslund er med til at skabe fremtidens infrastruktur, Spotland er højteknologiske og tilfører digitale arbejdsmetoder som BIM (Building Information Management) og VDC (Virtuel Design and Construction) til bygge- og anlægsbranchen, Zøllner udfører kyst- og klimasikring, Shoulders etablerer spuns og fundering til bl.a. byudviklingsprojekter, mens MH er koncernens moderne teknikselskab.  

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Som praktikant kommer du både til at arbejde med kommunikation på et praktisk og strategisk niveau. Ud over hverdagens ad hoc opgaver, har vi især to projekter, du har mulighed for at fordybe dig i:

1) Nyt hjemmesideprojekt samt visuel identitet for selskabet Spotland. Her får du mulighed for at være med helt fra opstartsfasen.

2) Strategisk arbejde med de sociale medier. Selskaberne har hver en profil på LinkedIn, Facebook og Instagram. Det løber op i 15 sociale medie konti. Her har vi brug for din hjælp til at formidle de mange spændende hverdagshistorier selskaberne gemmer på og målrette dem de forskellige medier. Du kommer til at planlægge indhold og integrere de sociale medier med management redskabet Hootsuite, indsamle historier gennem interviews med medarbejdere og byggepladsbesøg, styrke vores tilstedeværelse på de sociale medier med diverse kampagnetiltag, hvorefter de eksekveres.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

• Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller en anden form for formidling

• Du tænker strategisk og kommer med kreative idéer

• Du er udadvendt og har let til dialog

• Du har kørekort. Vores hovedkontor ligger i Kvistgård, Nordsjælland, men du skal have mulighed for at tage på byggepladsbesøg.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef, Paulina Nielsen på tlf. +45 3164 2420

Du kan læse mere om selskaberne på deres hjemmesider eller besøge os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger