KMA-praktikant

 Publiceret 3. januar 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

ER DU VORES NYE KMA-PRAKTIKANT?

Interesserer du dig for BIM-integration, digitalisering af processer og produktionsoptimering? Er du systematisk og er brugerdesign (UX) lige dig? Hvis ja, så har du nu muligheden for at blive praktikant i Barslunds KMA-afdeling (Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø).

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Du bliver en del af et af danmarks førende infrastrukturselskaber. Praktikken hos Barslund giver dig en enestående mulighed for at komme helt tæt på arbejdet med digitale værktøjer og tilpasning af disse til konkrete projekter i Barslunds projektportefølje. Du vil blandt andet blive en del af projektet Nyt Hospital Nordsjælland - Nordsjællands nye supersygehus. Du vil i løbet af din praktik være med til at udvikle Barslunds digitale systemer, særligt med henblik på brugen og tilpasning af Dalux Field. Derudover vil du være med til at vurdere nye tiltag, komme med input til diverse forbedringsmuligheder og systematisere det allerede etablerede system.

Du vil i praktikken arbejde tæt sammen med KMA-chefen, byggeledelsen og folkene i marken.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Som praktikant får du både ansvar og spændende udfordringer. Arbejdsopgaverne er varierende men vil hovedsageligt bestå af:

■    Videreudvikling af vores Dalux struktur og opbygning

■    Videreudvikle formen for digital kvalitetssikring blandt andet tjeklister

■    Videreudvikle templates, tjeklister og opsamlingsrapporter for dagsproduktion 

■    Arbejde med tilpasning af Barslunds kvalitetsledelsessystem og digitale løsninger

■    Udfordre os på metoder og arbejdsgange i forhold til den digitale tankegang

■    Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende  

 

DIN PROFIL

Hos Barslund sætter vi stor pris på nye idéer og ønsker kollegaer, som vil være med til at udvikle virksomheden. Du arbejder proaktivt, energisk og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Vi ser gerne, at du har en indgående interesse for BIM, digitalisering, ledelsessystemer og produktionsopfølgning. Du skal finde entreprenørverdenen interessant og brænde for optimering af digitale løsninger. Vigtigst af alt, skal du turde tage ansvar, være nytænkende, og have et DRIVE!

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til praktikken, kan du kontakte KMA-chef, Søren Andersson, på mail ssa@barslund.as eller tlf. +45 3164 2745.

Barslund Group består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og du får mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøge os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger