Ingeniørpraktikant til Fyn

 Publiceret 4. juni 2019

VÆR MED TIL AT SKABE FREMTIDENS INFRASTRUKTUR - KOM I PRAKTIKFORLØB HOS BARSLUND PÅ FYN

Interesserer du dig for anlægs- og byggebranchen? Synes du, det kunne være spændende at planlægge og gennemføre projekter fra start til slut? Der er måske en indre projektleder gemt i dig? Hvis ja, så kom i praktik hos Barslund - et af Danmarks førende infrastrukturselskaber. Vi har gennem årene udført nogle af landets største infrastrukturprojekter og er kendt for at give vores praktikanter spændende muligheder

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Som praktikant hos Barslund får du øget kendskab til især infrastruktur- og anlægsprojekter. Du lærer at planlægge og gennemføre projektforløb, får indsigt i tilbudsfasen med tilhørende beregning, og kommer til at stifte bekendtskab med den nyeste teknologi, 3D-modeller, analyser, databehandling m.m. Med et praktikophold hos Barslund får du mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på forløbet, så det bliver skræddersyet dine mål og ønsker. Det kan være, du ser Barslund som din fremtidige arbejdsplads? Det kan også være, at du blot ønsker, at blive skarpere på, hvad du kunne tænke dig at arbejde med i fremtiden? Vi sætter stor pris på nye idéer og ønsker medarbejdere, som vil være med til at udvikle virksomhedens virke.

Uanset om det i fremtiden bliver Barslund eller ej, kan du få en spændende start på din karriere sammen med selvstændige, engagerede og fagligt veluddannede holdkammerater, der alle sætter barren højt. Vi har masser af erfaring og viden at trække på, som du kan bruge fremadrettet i din uddannelse og senere karriere. Du får både ansvar og spændende udfordringer, der sammen med løbende vejledning, er med til at udvikle og dygtiggøre dig både fagligt og personligt.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

■ Deltage i bygge - og sikkerhedsmøder

■ Udarbejde tids - og arbejdsplaner

■ Medvirke i projektets kvalitet- og sikkerhedsarbejde

■ Udfylde og dokumentere igangværende arbejder

■ Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende 

 

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Du skal være engageret, udviklingsorienteret og turde tage ansvar. Vi ser gerne, at du bidrager til nye måder at løse opgaverne på. Du er i gang med at uddanne dig til bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende og har en naturlig interesse for anlægsbranchen.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef, Johan Laursen, på tlf.: +45 3164 2512 eller markedschef, Jimmy Knudsen, på tlf.: +45 3164 2672.

Vi indkalder til samtaler løbende.

 

Barslund Group består af syv selskaber med hvert deres specialeområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får du mange nye, engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter. 

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier.  

Tip en venAndre stillinger