Maskinfører

 Publiceret 24. april 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

MASKINFØRER TIL 50-80 TONS GRAVEMASKINE

Brænder du for anlægsbranchen og har du erfaring med at køre gravemaskine? Vil du være med til at udføre både små og store anlægsprojekter i et af Danmarks førende infrastrukturvirksomheder, så er jobbet som maskinfører hos Barslund netop dét, du søger. 

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Som maskinfører i Barslund får du et aktivt og spændende job i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Samtidig bliver du en del af et godt og socialt arbejdsmiljø med fokus på det gode samarbejde mellem kollegaer.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Føre 50-80 tons gravemaskine på Barslunds projekter
  • Ansvarlig for at dirigere dumpere og lastbiler
  • Sikre høj kvalitet i udførelsen af graveopgaver på de enkelte projekter
  • Være med til at sørge for en effektiv udførelse af projektet i samarbejde med dine øvrige kollegaer
  • Varetage sikkerheden i forbindelse med arbejdet
  • Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi ser gerne, at du har erfaring med at føre 50-80 tons gravemaskiner og læsse jord. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at køre med GPS og maskinstyring, det er dog ikke et krav. Hvis du har kurset "Vejen som Arbejdsplads", vil dette også være fordelagtigt. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider og -sted samtidig med, at du er omkostnings- og miljøbevidst. Det er ikke et krav, at du har maskinførerbevis.  

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef, Rasmus Raun, på tlf.: +45 3164 2608 eller koordinator, Bo Birkegaard Andersen +45 3164 2669. Vi indkalder til samtaler løbende og ser stillingen besat snarest muligt.

 

Barslund Group består af ti selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får du mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 35 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger