Kommunikationskonsulent

 Publiceret 13. november 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

KOMMUNIKATIONSKONSULENT MED STRATEGISK BLIK

Er du kommunikationsuddannet og kan du omsætte strategi til konkrete kommunikationsplaner, historier og værdiskabende content, der rammer forskellige målgrupper? Har du en analytisk tilgang, der sikrer, at vores kommunikation konstant udvikles og performer bedre? Du har tilmed en næse for den gode historie? Så er du lige præcis den nye kollega, vi søger.  

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret koncern, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder og samarbejdspartnere vil bruge os igen. Du vil som kommunikationskonsulent komme ind i en spændende tid, hvor vi udarbejder nye strategier og sætter en ny kurs overordnet for Barslund Group og for kommunikationen. Vi har fokus på rebranding, employer branding, employee advocacy og sociale medier, hvilket også er de områder, du vil arbejde inden for.

Du vil arbejde tæt sammen med PR-og kommunikationschefen, hvor i samarbejder, udarbejder og eksekverer kommunikationsplaner, opsætter mål og evaluerer på disse. Du bliver en del af Barslund Group som udover Barslund A/S, består af flere datterselskaber inklusiv to svenske selskaber. Der vil derfor være mindre opgaver for de andre selskaber, men stillingens hovedfokus ligger hos Barslund A/S. Jobbet har mange berøringsflader og du kommer til at arbejde inden for flere kommunikationsfelter.

I forhold til Employee Advocacy implementerer vi værktøjet Sociuu og en stor del af jobbet består i at udarbejde strategisk content til platformen og engagere vores medarbejdere. Stillingen er en projektansættelse på fuldtid, som i første omgang varer til 30. juni 2021 med mulighed for forlængelse afhængigt af resultater. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Kvistgård, Nordsjælland.  

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Udarbejde værdiskabende content til forskellige kanaler til både interne og eksterne målgrupper
  • Analysere hvordan kommunikationsindsatserne klarer sig ift. opsatte mål og evaluere på disse
  • Tekstproduktion med fokus på storytelling og employer branding
  • Udarbejde og gennemføre PR-kampagner
  • Løbende ad hoc-opgaver som fx hjemmesidevedligeholdelse
  • Udleve vores værdisæt BUSSEN: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse, som cand. comm, cand.merc. (kom), en bachelor i kommunikation eller lignende. Vi opfordrer både nyuddannede og personer med erfaring til at søge. Det vigtigste er, at du forstår strategisk kommunikation og kan arbejde operationelt med det, så strategien får liv og vi når vores mål. Du har nemt ved at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt. Du bliver en del af en arbejdsplads med kollegaer, der har en bred uddannelsesbaggrund og det er derfor vigtigt, at du er åben og nysgerrig på at lære dem og branchen at kende.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: PR- og kommunikationschef, Paulina Nielsen, på tlf. nr. +45 3164 2420 eller mail pni@barslund.as. Vi indkalder til samtaler løbende og ser stillingen besat snarest muligt.

 

Barslund Group består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 40 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøge os på de sociale medier. 

Tip en venAndre stillinger