Studentermedhjælper til kommunikation

 Publiceret 13. november 2020
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

STUDENTERMEDHJÆLPER MED PASSION FOR KOMMUNIKATION TIL BARSLUND GROUP 

Er du i gang med en kommunikationsuddannelse og søger du et studierelevant job, som kan gavne dit CV og udvikle dig? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi søger en initiativrig og ambitiøs studentermedhjælper, der vil være med til at supportere med PR, branding og kommunikationsaktiviteter. Du bliver en del af Barslund Group som udover Barslund A/S, består af datterselskaberne Spotland, Shoulders, MH og to svenske selskaber. Selskaberne har hvert deres ekspertiseområde. Barslund er med til at anlægge fremtidens infrastruktur, Spotland er højteknologiske og tilfører digitale arbejdsmetoder som BIM (Building Information Management) og VDC (Virtuel Design and Construction) til bygge- og anlægsbranchen, Shoulders etablerer spuns og fundering til bl.a. byudviklingsprojekter, mens MH er koncernens teknikselskab.

Du kommer til at løse opgaver for alle selskaberne og vil derfor automatisk sætte dit aftryk på vores kommunikation. Du får en spændende hverdag, hvor dit arbejde især vil bestå i at finde de interessante historier, der gemmer sig hos hver af selskaberne og formidle dem. Det kan være til internt brug, eksternt på sociale medier og til pressen. Alt dette vil du naturligvis få støtte til. Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Kvistgård, Nordsjælland. 

 

UDDRAG AF ABEJDSOPGAVER

  • Indsamle historier gennem interviews med medarbejdere og byggepladsbesøg
  • Hjælpe med at sikre en stærkere profil af Barslund AB
  • Udarbejde interne og eksterne kampagner med fokus på bæredygtighed og CSR
  • Udarbejde kommunikationsmateriale til vores produktion
  • Hjemmesideopdatering m.m.

 

DIN PROFIL

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller en anden form for formidling. Du er kreativ og idérig. Samarbejde har du nemt ved og det er naturligt for dig at tale med mennesker med forskellige baggrunde. Det er vigtigt, at du har kørekort, da du lejlighedsvis vil skulle besøge vores byggepladser. Det er et plus, hvis du har et visuelt blik og har erfaring med Adobe programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop. Vi søger en studentermedhjælper, som i gennemsnit kan arbejde 8-16 timer om ugen. Minimum en hverdag om ugen og gerne to hele hverdage. Dette er dog ikke et krav.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: PR- og kommunikationschef, Paulina Nielsen, på tlf. nr. +45 3164 2420 eller mail pni@barslund.as. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

Barslund Group består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Som en del af koncernen bliver du en del af en stærk kultur og får mange engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende infrastrukturselskaber mere end 40 års erfaring inden for anlægsbranchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøge os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger