KMA-koordinator

 Publiceret 26. marts 2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet

KMA-KOORDINATOR TIL BARSLUND

Brænder du for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø? Er du velformuleret, og har du mod på at løse en bred vifte af forskellige opgaver indenfor KMA? Så er du den kollega, vi leder efter til en alsidig KMA-stilling i vores afdeling vest for Storebælt.

 

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder en stilling i en ambitiøs og kundefokuseret virksomhed, hvor den teknologiske viden, digitalisering og vores kunder bliver sat i højsædet - vores vision er nået, når 9 ud af 10 kunder vil anbefale os til andre, og 9 ud af 10 medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, der er under stor udvikling på KMA-området. Du vil få en plads på vores kontor i Viby ved Århus, men vil have berøring med vores projekter vest for Storebælt. Du får en afvekslende hverdag med stor selvstændighed i opgaveløsningen, og du får dermed mulighed for at sætte dit eget fingeraftryk og udvikle jobbet. Du skal trives i et miljø, hvor vi altid tilstræber at være et skridt foran. Du vil indgå i en organisation med en ligefrem og humoristisk tone, der arbejder professionelt. Du vil referere til vores kvalitetschef.

Løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning.

 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Bidrage til implementering og forbedring af vores KMA-system
  • Fungere som overordnet KMA-koordinator på Fyn og i Jylland med daglig kontakt til byggepladser i forhold til KMA
  • Hjælpe projektorganisationerne med at udarbejde værdifulde KMA-planer, arbejdsbeskrivelser, kontrolplaner m.m.
  • Føre jævnlige KMA-tilsyn på byggepladser
  • Rådgive medarbejdere i arbejdsmiljøregler
  • Assistere projektorganisationer løbende med KMA-dialog gennem rådgivning og sparring
  • Deltage i behandling samt undersøgelser af afvigelser, ulykker og tilløb til ulykker
  • Være teamplayer på Barslund BUSSEN og udleve vores værdisæt: Behovsorienterede, Udviklingsorienterede, Sociale, Stolte, Engagerede, Nytænkende

 

DIN PROFIL OG KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du en har relevant faglig baggrund, fx ingeniør, konstruktør - eller anden faglig baggrund fra bygge- og anlægsbranchen, hvor du har erfaring med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og systematisk og være ansvarsbevidst. Samtidig skal du være i stand til at bevare overblikket i en hektisk hverdag, hvor du kan organisere og prioritere dine arbejdsopgaver. Du skal være god til at formulere dig - både på skrift og i tale. Det er vigtigt, at du er mobil og befinder dig godt på byggepladser, hertil er det et krav, at du kørekort. Det vil være en fordel, at du har arbejdsmiljøkoordinatoruddannelsen, men det er ikke et krav.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål til stillingen og ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte kvalitetschef Anna Wraae på tlf.: +45 3085 0131 eller på mail: anwra@barslund.as. Vi indkalder løbende til samtaler og ser stillingen besat snarest muligt.

 

Barslund består af flere selskaber med hvert deres specialområde. Du bliver en del af en stærk kultur og du får mange nye, engagerede kollegaer. Barslund har som et af Danmarks førende anlægsselskaber mere end 40 års erfaring inden for branchen og udfører nogle af landets største anlægsprojekter.

Du kan læse mere om Barslund på www.barslund.as eller besøg os på de sociale medier.

Tip en venAndre stillinger